Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
2. 8. 2014,
15.40

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 2. 8. 2014, 15.40

8 let

Pestri dnevi zmajev: poškodovana vratarja, pozitiven sestanek na Dunaju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Hokejisti ljubljanske Olimpije te dni pridno trenirajo pod vodstvom novega trenerja Fabiana Dahlema, a trenutno brez vratarjev Tomaža Trelca in Aleša Sile.

Oba ljubljanska čuvaja mreže sta se namreč poškodovala že na začetku priprav na novo sezono. Trelcu, ki je imel pred dvema mesecema operacijo na nogi, se je že na prvem treningu na ledu odprla rana na nogi, zato bo še nekaj dni omejen na trening na suhem (fitnes in kolo). Sila si je pri teku po Šišenskem hribu zvil gleženj. Na pregledu pri zdravniku se je k sreči izkazalo, da ne gre za zlom, bo pa tudi Sila kakšen teden moral počivati. Na pomoč sta zmajem priskočila Andrej Hočevar in Mitja Koren.

Na Dunaju sestanek neavstrijskih klubov lige EBEL

V avstrijski prestolnici so se v sredo sestali predstavniki neavstrijskih klubov, ki nastopajo v ligi EBEL, in dorekli nekaj pomembnih stvari. V vodstvu lige naj bi se zavedali težkih razmer in predvsem težav s financami, ki jih je imel tudi aktualni prvak lige, italijanski Bolzano.

"Sestanek je prinesel nekaj pomembnih sklepov. Nekaj zadev bi bilo lahko rešenih že v tej sezoni, še več teh pa v prihajajočih. Predvsem na področju televizijskih pravic bi se za prihodnjo sezono lahko zgodilo nekaj pomembnih premikov, ki bi klubom, ki ne prihajajo iz Avstrije, prinesli nekaj finančnih sredstev," so zapisali na spletni strani ljubljanskega EBEL-ligaša.

Sicer pa se je vodstvo ljubljanskega kluba odzvalo tudi na izjave nekaterih nekdanjih igralcev Olimpije, katerih zgodbe so bile drugačne od uradnih stališč kluba. Gre seveda za dolgove, razdiranja pogodb, podpisovanje transfernih kart … O tovrstnih neprijetnih temah, ki so posledica grehov iz preteklosti, ne želijo polemizirati v javnosti, s spodaj objavljeno izjavo bi radi nekoliko umirili žogico.

Ne spreglejte