SiolNET. Sportal Drugi športi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tudi brez Janžiča optimisti pred EP

3

termometer

Na prizorišču 11. evropskega prvenstva v Kopru se je predstavila slovenska balinarska reprezentanca. Naši fantje so skupaj s strokovnim vodstvom razkrili svoje načrte pred EP.

Kapetan Dejan Tonejc, Jure Kozjek, Aleš Borčnik, Anže Petrič in Marko Švara, ki je zamenjal poškodovanega Davorja Janžiča, so izžarevali optimizem. Prav tako selektor Aleš Škoberne.

"Nepričakovana odsotnost našega najboljšega balinarja po zlomu roke nas je malce potrla. No, na kratkih pripravah v Kopru smo stisnili roke z željo: igrali bomo tudi za Davorja! Upam, da bo nastop na domačem igrišču za nas še dodaten motiv, imamo eno od najboljših moštev na svetu, fantje so sposobni osvajanja kolajn v vseh disciplinah. Upam, da bo naš iztržek kar največji," je na zelo dobro obiskani novinarski konferenci v prostorih NK Koper poudaril selektor.

V odsotnosti Janžiča bosta tako Dejan Tonejc in Jure Kozjek igrala v dvojici. "Prvič bova skupaj, vendar sva že prekaljena mačka in se ne bojiva nikogar. Potrudila se bova, da se prerineva čim višje, do kolajne," je povedal Kozjek, ki igra v Italiji, tako kot Janžič in Borčnik.

Naši so torej v koprskih dvoranah Markovec in Luka končali sklepne priprave, zdaj bodo poskušali z individualnimi treningi še izboljšati formo do začetka prvenstva stare celine. Razveseli so se informacije, da bo pošta ob prvenstvu izdala znamko in žig, obljubili pa so, da bo vsaka slovenska kolajna v kratkem času (seveda še isti dan) na razglednici …

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin