Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 6. 2012,
15.54

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 5. 6. 2012, 15.54

8 let

Prva odbojkariada uspešno pod streho

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na prvi junijski vikend so mladi odbojkarji in odbojkarice uživali na peščenih in travnatih igriščih v Šentvidu v Ljubljani, kjer se je odvijala prva slovenska Odbojkariada.

Festival odbojke na mivki in travi, ki je potekal v organizaciji športne agencije ProminaSport in Ženskega odbojkarskega kluba Šentvid, je gostil ŠRC ŠD Šentvid, dogodek pa je privabil skoraj 300 otrok, njihove prijatelje in starše, rekreativce, ljubitelje odbojke ter obiskovalce iz Ljubljane in širše okolice.

Športni navdušenci so v soboto lahko spremljali zanimive obračune v kategoriji starejših deklic in kadetinj, v nedeljo pa so na svoj račun prišle še najmlajše odbojkarice, ki so se med seboj pomerile v kategorijah male in mini odbojke. Napete boje na osmih igriščih je spremljal bogat glasbeno- animacijski program, otroci in obiskovalci pa so svojo srečo lahko preizkusili še na srečelovu in zavrteli kolo sreče.

Nadobudne igralke so v soboto in nedeljo obiskali tudi odbojkarji ljubljanskega ACH Volley-ja, Gregor Ropret, Jan Klobučar, Alen Šket in Matej Vidič, ki so podelili številne avtograme, v nedeljo pa so najmlajše odbojkarice presenetili še državni reprezentantki v odbojki na mivki, Martina Jakob in Mihela Istenič, ki sta z najboljšimi mini odbojkaricami odigrali promocijsko tekmo ter večkratni državni prvak v odbojki na mivki, Rok Satler.

V kategoriji kadetinj (letnik rojstva 1995 in mlajše) sta bili najboljši Zala Klara Kranjc in Tinkara Jeršan, pri deklicah (letnik 1997 in mlajše) so bile najuspešnejše Tjaša Vlečič, Nika Novak in Nina Malešič, pri mali odbojki, kjer je bilo prijavljenih kar 28 ekip, so slavile Eva Pogačar, Neža Ladinik in Patricija P. Černe, v kategoriji mini odbojke (letnik 2001 in mlajše) pa so si zmago priigrale Nina Zdešar, Tia Kralj in Katarina Bulc.

Organizatorji, ki so se razveselili izjemno dobrega odziva udeležencev ter številnih pohval staršev in obiskovalcev, že razmišljajo o jesenski Odbojkariadi in si hkrati želijo, da bi prireditev, ki so jo podprli še ŠD Šentvid, Četrtna skupnost Šentvid ter številna podjetja, postala tradicionalna.

Fotoutrinki:

Ne spreglejte