Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 6. 2013,
13.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 6. 2013, 13.39

8 let

Nadiya Bichkova: Še vedno težko verjamem (VIDEO)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
9. junij 2013 je datum, Szombathely pa kraj, ki si ju bo ukrajinska plesalka Nadiya Bichkova zagotovo trajno vtisnila v spomin.

Na nedavnem evropskem prvenstvu v kombinaciji desetih plesov v madžarskem Szombathelyju sta s soplesalcem Miho Vodičarjem osvojila drugo mesto, na zmagovalnem odru pa jo je povsem nepričakovano z velikim šopkom rdečih vrtnic in zaročnim prstanom presenetil še njen partner, ruski plesalec Sergei Konovaltsev, in poskrbel za najbolj atraktivno potezo večera.

"Z Miho sva odplesala po najinih najboljših močeh. Bilo je super in zadovoljna sva s prikazanim. Sva pa zaradi drugega mesta še toliko bolj motivirana za svetovno prvenstvo," je za Sportal povedala atraktivna plesalka, ki jo je ganilo predvsem vzdušje v plesni dvorani. "Čutila sva, da je vsa dvorana na najini strani. Kar je zanimivo, saj na Madžarskem ne nastopava prav pogosto."

"Ciljala sva sicer na prvo mesto, a to je tekmovanje in midva lahko le odpleševa kot najbolje znava, na koncu pa so vendarle sodniki tisti, ki odločajo. Na to nimava vpliva," je potožila 23-letna plesalka. "Gladko sva zmagala v latinu, malenkost nama je zmanjkalo pri standardnih," je še dejala in zagotovila, da bosta standardu od zdaj posvetila več pozornosti.

"Prstan na roki, pa še vedno ne verjamem"

Seveda nismo mogli niti mimo zaroke, ki se je zgodila kar na zmagovalnem odru. "Joj, to je bilo in je v bistvu še vedno popolno presenečenje. Klub temu da imam prstan že na roki, še vedno težko verjamem, kaj šele da bi verjela včeraj na stopničkah! Bilo je nepozabno in lahko rečem, da je bil to zagotovo najlepši dan mojega življenja."

Nova priložnost že novembra

Nova evropska prvaka v kombinaciji desetih plesov sta postala predstavnika Nemčije Anton Skuratov in Alona Oehlin, evropska viceprvaka Bichkova in Vodičar pa bosta novo priložnost za plesno prvo mesto naskakovala že novembra na Dunaju.

Ne spreglejte