Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 8. 2013,
14.28

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Janez Drvarič

Petek, 23. 8. 2013, 14.28

8 let

Košarkarski paket: Drvarič, Bonifika in splavi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Športnih vragolij, ki se dotikajo vaših src, konec tedna ne bo manjkalo. Začnimo s košarko. Odštevanje pred začetkom EuroBasketa se nadaljuje v družbi legendarnega trenerja in z morskim priokusom.

Še malo, pa se bo začelo. Evropsko prvenstvo v košarki, ki bo letos potekalo v Sloveniji, se nezadržno bliža, mi pa smo pokramljali z brkatim Janezom Drvaričem. Z legendarnim trenerjem se je pogovarjal Jaka Lopatič, branje intervjuja pa vam lahko krajša čas že ob sobotnem jutranjem zajtrku. Slovenska reprezentanca se konec tedna mudi v Kopru, kjer nadaljuje zgoščen ciklus pripravljalnih tekem. Nad dosežki Maljkovićevih izbrancev bo v dvorani Bonifika bdel Jaka Lopatič, ki nam bo predstavil tudi atraktivno dogajanje na košarkarski tekmi na nekoliko nenavadnem prizorišču, splavu.

Preverili bomo tudi utrip mariborskih nogometašev, ki se bodo po napornem gostovanju v Plznu odpravili v Kranj. Tam jim jo je Triglav v zadnjih sezonah že nekajkrat pošteno zagodel, bo slovenski prvak v soboto upravičil vlogo favorita? V neposrednem prenosu na Planet TV si boste lahko ogledali srečanje med Domžalami in Koprčani, na katerem se bo prvič v vlogi prvega trenerja pri gostiteljih predstavil Luka Elsner. Na Gorenjskem poteka poletni hokejski praznik. Turnir Rudi Hiti je v polnem teku, na Bledu pa ga bo spremljal Peter Prelc.

V nedeljo vam bo Dario Dotto predstavil, kaj se je zgodilo z nogometnim klubom Mura, ki bo v novi preobleki nadaljevala pot v nižji ligi in kakšne so ambicije novega kluba. Motorji formule 1 bodo hrumeli v Belgiji, kjer se obeta dinamičen boj za najvišja mesta, najboljši veslači na svetu pa bodo prebili led na svetovnem prvenstvu v Aziji. Tudi s slovensko udeležbo.

Obiščite Sportal in ne bo vam žal. Pa lep konec tedna!

Ne spreglejte