Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 2. 2021,
20.43

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,10

1

Natisni članek

Tiger Woods

Torek, 23. 2. 2021, 20.43

3 leta, 1 mesec

Sloviti golfist je utrpel številne poškodbe

Tiger Woods je po hudi prometni nesreči prestal operacijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,10

1

tiger Woods | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Iz ZDA prihajajo novice o hudi prometni nesreči enega najboljših golfistov vseh časov Tigerja Woodsa. Po nesreči v Kaliforniji so ga morali izrezati iz zmečkane pločevine, utrpel je številne poškodbe. Po zadnjih informacijah je že prestal operacijo in je pri zavesti.

Eden najboljših golfistov vseh časov je po hudi prometni nesreči prestal dolgo operacijo na desni nogi in okreva v svoji bolniški sobi v medicinskem centru Harbour-UCLA. Pri nesreči naj bi utrpel odprti zlom. Po besedah zdravnikov so mu oskrbeli golenico, prav tako pa tudi gleženj in stopalo – vstavili so mu ploščice in vijake. Za zdaj še ni znano, ali bo moral Woods prestati še kakšno operacijo.

Zmečkani avtomobil Tigerja Woodsa:

Imel je veliko srečo, da je preživel

Tiger Woods se je poškodoval v prometni nesreči, v kateri je bil udeležen sam. Z avtomobilom, v katerem je bil edini potnik, je danes zjutraj zletel s ceste in se prevrnil v kraju Roling Hills Estates v losangeleškem okrožju. Po nesreči so ga morali iz zmečkane pločevine izrezati gasilci. Policist Carlos Gonzalez, ki je bil prvi na prizorišču nesreče, pa je povedal, da je "velika sreča, da je Woods to preživel", piše AFP.

Lindsey Vonn in Tiger Woods sta bila pred leti par. | Foto: AP / Guliverimage Lindsey Vonn in Tiger Woods sta bila pred leti par. Foto: AP / Guliverimage

Oglasila se je tudi Lindsey Vonn

Na družabnem omrežju se je oglasila tudi Lindsey Vonn, njegovo nekdanje dekle in nekdanja vrhunska alpska smučarka. Ta mu je zaželela vse dobro pri okrevanju. "Molim za TW," je zapisala Vonnova.

Sloviti golfist naj bi po prvih informacijah utrpel več hujših poškodb nog.

Woods, eden najboljših golfistov vseh časov, tudi eden največjih športnih zvezdnikov in zaslužkarjev novejšega obdobja, je imel v zadnjem času sicer več težav s poškodbami. Nazadnje je golf igral decembra, nato je moral vnovič na operacijo hrbta, že peto. Prav zaradi zadnje poškodbe ni bilo jasno, kdaj se bo spet lahko vrnil na zelenice. Pred dnevi je v enem izmed intervjujev dejal, da povratek načrtuje aprila.

Woods je Los Angeles obiskal zaradi dvodnevnih promocijskih obveznosti in slikanja v okviru turnirja PGA Tour's Genesis Invitational, na katerem je pretekli konec tedna podelil pokal zmagovalcu. V ponedeljek se je s tem, da je z njim odigral partijo golfa, na družabnih omrežjih pohvali Dwyane Wade, nekdanji sloviti ameriški košarkar.

Ne spreglejte