SiolNET. Sportal Drugi športi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Deseterica na skupnem treningu

3

termometer

V Kortah je ta čas že tretji poletni mladinski kamp, v katerem je deseterica mladih balinarjev, ki redno vadi dvakrat na dan.

Selektor mladinske reprezentance Anton Kosar je na skupen trening povabil Damjana Urbančiča, Jako Kosirnika, Mateja Povha, Bineta Pevca, Nejca Žerjala, Lana Timoteja Ličana in Roka Pirjevca, z njimi pa vadijo še trije člani domačega kluba Kevin Božič, Tilen Mahne in Tomi Petrovič.

"Predvsem se moram zahvaliti domačemu klubu Korte in predsedniku Miranu Klevi, ki nas je znova povabil na skupne priprave. Fantje imajo zelo dobre razmere za vadbo. Dopoldan je trening od 8. do 12.ure, potem pa po kosilu malce odmora ter aktivnosti na kopanju. Večerni trening je od 18. do 21.ure. Vse gre po načrtu in programu, zelo smo zadovoljni, saj nam gre tudi vreme na roko," je povedal selektor Kosar.

Fantje bodo ostali na treningu do petka 20.julija, to pa je le še ena akcija v okviru priprav za svetovno mladinsko prvenstvo v francoskem Eybensu, ki bo septembra letos in sicer v klasičnih diciplinah.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin