SiolNET. Slavni
1,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Uganete, kam se je princeska odpravila v rdečem plaščku?

1,03

termometer

Ponosna mamica Kate Middletone je na dan, ko je njena hčerka, princesa Charlotte, naredila velik korak za dveletnico, posnela nekaj fotografij, ki jih je Kensingtonska palača delila s svetom.

Kate je svojo princesko, mlajšo sestrico princa Georgea, fotografirala na dan, ko je malčica prvič odšla v vrtec.

Charlotte, ki bo predvidoma aprila postala starejša sestra, je bila ljubka v rdečem plaščku in rdečih čeveljcih, ko je nasmejana pozirala svoji ponosni mami. Sodeč po fotografijah je bila dveletnica navdušena nad tem, da odhaja v vrtec Willcocks nedaleč od Kensingtonske palače, kjer živi s svojim bratcem, mamo in očetom, princem Williamom.

Britanski mediji so hitro izbrskali, da volneni plašček znamke Amaia Kids, ki ga je nosila princeska, četrta v vrsti za britanski prestol, stane 120 funtov. V vrtcu, ki ga bo obiskovala Charlotte, semester stane tri tisoč funtov.

Charlotte je bila nazadnje v javnosti julija, ko je skupaj s starši in bratom obiskala Poljsko in Nemčijo, spomnili pa se jo bodo zaradi mini napada slabe volje, ko se je pred vstopom v letalo v Nemčiji za nekaj trenutkov vrgla na tla, a jo je njena mama hitro pomirila.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin