Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
11. 12. 2016,
15.39

Osveženo pred

7 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Angelina Jolie Billy Bob Thornton Jennifer Aniston Jake Gyllenhaal Jim Carrey Ariana Grande Helen Mirren Vin Diesel Meryl Streep Will Ferrell Anne Hathaway Jon Stewart Jimmy Fallon Nicole Kidman

Nedelja, 11. 12. 2016, 15.39

7 let, 4 mesece

Koga bi slavni radi odpeljali v posteljo

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
brad pitt, jennifer aniston | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Čeprav hodijo z najlepšimi in najbolj zaželenimi ter pogosto tudi sami spadajo med njih, imajo tudi slavni zvezdniki svoje neuresničene zvezdniške simpatije.

Tako je pred leti Katie Holmes priznala, da je imela kot najstnica v svoji sobi obešene plakate Toma Cruisa. Čez nekaj let je eden od največjih hollywoodskih zvezdnikov postal njen (zdaj že nekdanji) mož, skupaj pa imata desetletno hčerko Suri.

Ameriški igralec Billy Bob Thornton je bil poročen z Angelino Jolie, na letošnji podelitvi zlatih globusov pa je razkril, da že leta vzdihuje za njeno največjo sovražnico (ker ji je ukradla moža Brada Pitta) Jennifer Aniston. "Ona je moj življenjski cilj. To je vse, kar bom rekel," je dejal.

Avstralska igralka Nicole Kidman je lani med gostovanjem v oddaji komika in igralca Jimmyja Fallona razkrila, da ji je bil nekoč zelo všeč in da je, ko sta se po njeni boleči ločitvi od Toma Cruisa znašla na večerji pri skupnem prijatelju, bila tam v prepričanju, da bo šla na zmenek z Jimmyjem. Ta je razkril, da se mu ni niti sanjalo, da naj bi bil na zmenku z njo ali da je imel pri visokorasli lepotici sploh kakšno možnost.

Podobno priznanje je imela igralka Anne Hathaway, ki je že leta 2008 med gostovanjem v oddaji The Daily Show voditelju Jonu Stewartu povedala, da ji je bil zelo všeč.

V sočnem intervjuju za revijo W pa je hollywoodska legenda Meryl Streep spregovorila o svoji ljubezni do komika Willa Ferrella: "Film, ki spravi v jok, je The Anchorman. Zaljubljena sem v Willa Ferrella. Obožujem ga v vsakem filmu, v katerem ga gledam. Ryan Gosling bi lahko bil moj otrok. Ne bom zaljubljena v otroka. Will Ferrell je moški."

Britanska legendarna igralka Helen Mirren pa je nesramežljivo spregovorila o privlačnosti, ki jo čuti do ameriškega mišičnjaka Vina Diesla. "Zgodilo se je, ko sem poslušala njegov zahvalni govor na neki podelitvi. Bil je zelo pameten in smešen, pa sem se malce zaljubila vanj. Vin, ljubim te," je razkrila v oddaji Late Night With Seth Meyers.

Kristen Stewart ima zadnja leta raje ženske kot moške, a če bi mimo prišel Harrison Ford, bi, po njenih besedah, povsem podlegla njegovemu šarmu.

Mlada pevka Ariana Grande je že od nekdaj velika oboževalca komika Jima Carreyja in je priznala, da je bil v otroštvu njena velika simpatija. Aprila 2014 je svojega idola spoznala, pri tem pa ni mogla zadržati solz sreče.

Še en oboževalec Jennifer Aniston. Jake Gyllenhaal je z nekdanjo Prijateljico leta 2002 igral v filmu Dobro dekle, pozneje pa je razkril, da je komaj zadrževal svoje občutke do simpatične Jen: "Leta sem bil zaljubljen vanjo. Ni bilo lahko delati z njo."

Ne spreglejte