SiolNET. Posel danes Finance
1,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger

DUTB začenja prodajati stanovanja v Celovških dvorih

1,33

termometer

 | Foto: Klemen Korenjak
Foto: Klemen Korenjak

Družba za upravljanje terjatev bank prihodnji teden začenja prodajati prvi sklop stanovanj v ljubljanski soseski Celovški dvori. Enako kot pri Nokturno bo prodaja prvih 56 stanovanj v začetni fazi potekala po prodajnem pristopu Dnevi odprtih vrat.

Prodajne cene bodo objavljene tik pred začetkom prodaje na www.celovskidvori.eu. Sodeč po izraženem povpraševanju ter številu obiskov spletnega mesta je zanimanje za nakup stanovanj v Celovških dvorih že pred uradnim začetkom prodajnega postopka občutno, so sporočili iz Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB).


Končno, prvih sto stanovanj na Markovcu gre v prodajo

Slaba banka lahko proda 226 stanovanj v Celovških dvorih


DUTB je postala pravnomočna lastnica stanovanj v Celovških dvorih šele konec julija letos. Po prevzemu je poskrbela za manjšo prenovo, temeljito čiščenje in osvežitev stanovanj. 56 stanovanj iz prve lamele bodo tako od 14. oktobra naprej na voljo za prodajo.

Prodaja stanovanj po pristopu Dnevi odprtih vrat - 45 dni z zbiranjem zavezujočih ponudb bo potekala med 14. oktobrom in 29. novembrom 2016. Stanovanja si bo v tem terminu mogoče ogledati vsak dan med 9. in 17. uro, po dogovoru tudi zunaj omenjenega časovnega okvirja. Parkiranje v garažah je v terminih ogleda za zainteresirane kupce zagotovljeno.

Kupci bodo lahko oddali zavezujoče ponudbe najmanj v višini izhodiščnih prodajnih cen na posebnem obrazcu. Odpiranje ponudb bo komisijsko ob prisotnosti notarja. V primeru, da bosta dva kupca ponudila popolnoma enako ceno, bo izbrana tista ponudba, ki bo oddana prva.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin