SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Paladij je dražji od zlata!

Paladij
Oglasno sporočilo

Paladij je bil pred nedavnim v središču pozornosti investitorjev, saj so podatki prikazovali strukturni primanjkljaj te kovine, ki ga je povzročilo rastoče povpraševanje v avtomobilski industriji.

Te nepričakovane in redke razmere so vodile v rast cene paladija nad mejo 1300 dolarjev za unčo, s čimer je paladij postal dražji od zlata.

Fortrade je za vse, ki jih zanima, kako trgovati s ceno paladija, in za tiste, ki vlagajo vase in želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačno e-knjigo „Kako pametno investirati“. Priročnik je prilagojen vsem ravnem znanja in ga lahko prevzamete prek spodnje povezave.

Paladij

Paladij se v avtomobilski industriji uporablja za proizvodnjo katalizatorja, katerega funkcija je zmanjšanje izpustov škodljivih plinov.

Vse strožja regulacija glede zaščite okolja povečuje potrebo po tej kovini. Povpraševanje po paladiju je doseglo nove rekorde vzporedno z rastjo proizvodnje katalizatorjev za bencinske avtomobile po aferi Dieselgate, ki jo je povzročilo podjetje Volkswagen in po kateri je povpraševanje po dizelskih vozilih močno upadlo.

Po mnenju mnogih analitikov primanjkljaj paladija zdaj, v letu 2019, traja že deset let, pri čem je eden od razlogov rastočega primanjkljaja protest delavcev v južnoafriških rudnikih. Po drugi strani se še naprej pričakuje, da bo povpraševanje po paladiju na Kitajskem ostalo zelo veliko.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

CFD so kompleksni instrumenti, zelo tvegani zaradi uporabe finančnega vzvoda. Kar 81 odstotkov drobnoprodajnih računov vlagateljev pri trgovanju s temi instrumenti izgubi denar. Zato premislite, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje. Lahko namreč izgubite ves denar, no, ne več, kot imate na trgovalnem računu. Ti produkti morda ne bodo primerni za vse vlagatelje, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, priporočamo, da poiščete neodvisen nasvet. To besedilo ni ne ponudba, ne povpraševanje, ne transakcija v zvezi s katerimkoli finančnim instrumentom. Fortrade ne sprejema nikakršne odgovornosti za uporabo teh komentarjev ne za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Glede pravilnosti ali popolnosti teh podatkov ne dajemo nobenega zagotovila, zato vsakdo, kdor se ravna po njih, to dela popolnoma na lastno odgovornost.


Naročnik oglasne vsebine je Fortrade Limited.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin