Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 3. 2011,
15.32

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 25. 3. 2011, 15.32

7 let, 2 meseca

Naj slovenska smučišča so Cerkno, Golte in Ribniško Pohorje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pod okriljem podjetja Alpe Adria Media Marketing in uredništva oddaje Dobro jutro, Slovenija se je končal 20. izbor najbolj priljubljenih slovenskih smučišč.

V smučarskem centru Cerkno so na najvišjo stopničko stopili predstavniki omenjenega centra ter smučišč Golte in Ribniško Pohorje, so sporočili organizatorji izbora.

Drugo in tretje mesto pripadlo Krvavcu ter Rogli Med največjimi smučarskimi centri so si zmago prislužili v smučarskem centru Cerkno, drugo in tretje mesto pa je pripadlo Krvavcu ter Rogli. Kope, ki so bile letos prvič v družbi velikih, so se uvrstile na četrto mesto.

V kategoriji srednje velikih smučarskih zmagalo smučišče Golte V kategoriji srednje velikih smučarskih centrov je največje število glasov prejelo smučišče Golte. Sledila sta mu STC Stari vrh in Soriška planina. V kategoriji manjših smučarskih centrov je prvo mesto osvojilo smučišče Ribniško Pohorje. Dolga leta nepremagljiva Celjska koča je pristala na drugem, RTC Jakec Trije Kralji pa na tretjem mestu.

Na razglasitvi najbolj priljubljenih smučarskih centrov, ki je potekala v smučarskem centru Cerkno, so bila podeljena tudi priznanja za družinam najbolj prijazna smučišča. Naziv so prejeli: Rogla, smučarski center Cerkno, RTC Jakec Trije Kralji, RTC Žičnice Kranjska Gora, Kope in Celjska koča.

Izbor potekal dobre tri mesece Izbor za Naj smučišče 2010/2011 je v jubilejni 20. sezoni potekal dobre tri mesece, smučarski centri pa so v njem prejeli bistveno več glasov kot prejšnja leta: smučarji in smučarke so za 87 smučišč oddali rekordnih, več kot 45.000 glasov, kar je več kot dvakrat toliko kot v preteklih sezonah.

Večje število glasov zaradi nadgradnje poteka izbora Direktorica podjetja Alpe Adria Media Marketing Barbara Boh večje število glasov pripisuje nadgradnji dosedanjega poteka izbora. "Izvajali smo terenska glasovanja, prenovili turistično informativni portal Dobro jutro, Slovenija, objavljali reportaže, video predstavitve, bili prisotni na Facebooku, v sodelovanju z Združenjem učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije pa smo poskrbeli tudi za brezplačno malo šolo smučanja," je pojasnila.

Že potekajo priprave na 21. poletno akcijo Po končanem izboru Naj smučišče 2010/2011 v podjetju Alpe Adria Media Marketing Naj kopališče ter na izbora Naj wellness in Naj hotel, so še napovedali.

Ne spreglejte