Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 5. 2020,
7.00

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Fortrade PR članek

Petek, 15. 5. 2020, 7.00

3 leta, 11 mesecev

Brezplačni vodnik za vse bralce: Kako trgovati na svetovni borzi

Oglasno sporočilo
Fortrade

Ponovno odpiranje svetovnih gospodarstev in držav v ZDA je bilo v središču pozornosti, saj so posledice koronavirusa na trgu pretekli teden ostale v ospredju.

Fortrade je za vse, ki jih zanima učenje trgovanja na svetovnem borznem trgu (tako imenovane pogodbe o finančnih razlikah CFD) in ki želijo vedeti več, pripravil brezplačen priročnik Korak po koraku: Kako trgovati. Vodnik je prilagojen vsem ravnem znanja in ga lahko prenesete prek spodnje povezave.

Brezplačni vodnik Korak po koraku: Kako trgovati prenesite tukaj.

ZDA in Kitajska so se pogovarjale z obema stranema in poročale o napredku pri spoštovanju pogojev prvega trgovinskega dogovora, ki je okrepil tržne občutke. Konec tedna so boljši od pričakovanih številk NFP in brezposelnosti iz ZDA vlagateljem zagotovili dodatno zaupanje, da bi bilo mogoče relativno hitro okrevanje gospodarstva.

Ameriške delnice so se čez teden dvignile, saj so jih povečevali deleži tehnoloških delnic s tehnično težkim indeksom Nasdaq, ki je zdaj višji, kot je bil, ko je koronavirus vplival na trge. Medtem ko so vlagatelji do pred kratkim zniževali cene delnic, so nekateri kupili tehnološke zaloge in spletne prodajalce kot varno zatočišče, s čimer so pomagali podpirati zaloge v teh sektorjih. Paypal je prejšnji teden dosegel boljši zaslužek od pričakovanj.

Cene surove nafte so poskočile in si povrnile večino nedavnih izgub, potem ko so ekonomski podatki kazali, da zaloge ne rastejo tako hitro, kot je bilo pričakovano, kar pomeni, da se dobava nafte počasi izravnava.

Brezplačni vodnik Korak po koraku: Kako trgovati prenesite tukaj.

Fortrade v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 81 odstotkov računov vlagateljev na drobno izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Morate razmisliti, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite veliko tveganje zaradi izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, a ne več, kot imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse stranke in zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. To ne predstavlja ne ponudbe, ne povpraševanja, ne transakcije glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejeme nobene odgovornosti za katerokoli uporabo teh komentarjev niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Nobenega zagotovila ni glede točnosti ali popolnosti teh podatkov, zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.


Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade.

Ne spreglejte