Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 9. 2019,
9.59

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Abanka

3

Natisni članek

Akeš Abanka advertorial

Ponedeljek, 16. 9. 2019, 9.59

2 meseca, 1 teden

Brez heca: kaj praviš na 1000 evrov žepnine?

Vsebino omogoča Abanka

3

Si brez denarja? Brskaš po žepih za zadnje kovance za kavo? Rešitev zate je morda na dlani: sodeluj v nori nagradni igri in se poteguj za tedenske nagrade in za veliko končno nagrado: 1000 evrov žepnine! Te zanima, kako? Beri naprej.

akeš | Foto:

Dvajset mladih Akeševcev se v kulski nagradni igri poteguje za tvoje všečke, tebi pa tako omogočajo, da zadeneš nore nagrade. Poleg tedenskih nagrad nekoga čaka glavna nagrada, ki ti bo konkretno obogatila tvoj bančni račun: nekoga čaka 1000 evrov žepnine. #epsko!

Kako lahko sodelujem?

Smo te že premamili, kajne? Če si dijak ali študent, lahko v nagradni igri sodeluješ med 26. 8. in 13. 10. 2019. Sledi povezavi, všečkaj svojega favorita med Akeševci in drži pesti, da boš izbran. Vsak dan lahko všečkaš enkrat, vsak teden pa te čakajo nove fotografije Akeševcev.

akeš | Foto: Ob koncu vsakega izziva, bodo potekala tedenska žrebanja za 7 hudih brezžičnih slušalk. #brezheca

V tedenskem žrebu sodeluješ tako, da vsaj enkrat v tednu všečkaš fotografijo svojega naj Akeševca ali Akeševke.

Všečkaš lahko vsak dan in si s tem povečaš možnosti za osvojitev nagrade, saj ti vsako všečkanje prinese dodatno srečko v bobnu za tedenski žreb in žreb za glavno nagrado. #top

Sodeluj v nagradni igri.

Tako si lahko povečaš možnosti za končno zmago:

Vsaka dodatna srečka v bobnu za žreb ti prinese več možnosti za osvojitev glavne nagrade in tedenskih dobitkov. Kako zbiraš srečke? #vnulo

1 všeček = 1 srečka

Všečkaš lahko vsak dan, 7 dni v tednu, 7 tednov med 26. 8. in 13. 10. 2019. Skupaj tako lahko zbereš 49 srečk, ki ti pomagajo pri tedenskem in glavnem žrebu.

Izpolnjen prijavni obrazec = 5 srečk*

Odpri Akeš račun = 50 srečk*

Če že imaš odprt Akeš račun ali ga odpreš najkasneje do 13. 10. 2019, prejmeš dodatnih 50 srečk. V tem primeru v prijavnem obrazcu nujno vpiši davčno številko, da te bomo lahko poiskali med tvojimi Akeš #frendi.

*te srečke veljajo le v žrebu za glavno nagrado

Kdo so Akeševci?

Akeševci so skupina dvajsetih mladih zadovoljnih uporabnikov računa Akeš. Želijo, da se jim pridružiš in tudi sam spoznaš vse prednosti računa, ki omogoča vse, kar mladi potrebujete za brezskrbno finančno svobodo.

Abanka | Foto:

Akeševci bodo vsak teden v okviru zastavljenega izziva objavili novo fotografijo, ti pa moraš s svojim všečkom izbrati svojo najljubšo. Izzivi bodo potekali 7 tednov, kar je čisto dovolj časa, da si tudi ti izboljšaš možnosti, da si na koncu izbran za glavno nagrado.

Bistvo nagradne igre je, da si aktiven navijač svojega naj Akeševca, saj je pri končnem žrebu matematika čisto preprosta: večkrat boš oddal svoj všeček, več možnosti boš imel za končno žrebanje. #kul

5 razlogov, zakaj je Akeš tako kul

najstniki, telefon | Foto: #BREZPLAČNO: Če še ne veš, je Akeš osebni račun za dijake in študente, ki ti omogoča, da imaš svoj denar vedno pod nadzorom. In to brezplačno!

#PLAČAJ S TELEFONOM: Akeš ti omogoča, da boš lahko prek aplikacije Abadenarnica plačal kar s telefonom, in sicer na vsakem brezstičnem POS-terminalu. Tako na izi in kjerkoli.

#SLIKAJ IN PLAČAJ: Prek mobilne banke Abamobi lahko svojo položnico samo slikaš in plačaš. Ni šans, da se zmotiš ali pozabiš. Najbolj kul pa je, da je mobilna banka Abamobi za vse Akeševce brez mesečne uporabnine in pristopnine.

#NAKUPUJ PREK SPLETA: Kdo sploh še hodi v trgovine?! Če spadaš med tiste, ki prisegajo na spletno nakupovanje, potem nujno izberi Akeš in z njihovo brezplačno debetno kartico VISA varno nakupuj prek spleta.

#KOLIKO KEŠA ŠE IMAM? Mobilna storitev Abasms ti omogoča pregled nad tvojimi sredstvi in prometom na osebnem računu v obliki SMS-sporočil.

Še nimaš Akeša? Odpri ga prek spleta.

 

Ne spreglejte