Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
14. 10. 2017,
10.02

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Sobota, 14. 10. 2017, 10.02

6 let, 6 mesecev

Polni krožniki čakali na tekmovalce, Aleš in Aleksandar sta si oblizovala prste

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60
The Biggest Loser Slovenija

V včerajšnji oddaji so bili tekmovalci The Biggest Loser Slovenija prvič pred skušnjavo. Morali so se pametno odločiti, katerega od krožnikov, polnih hrane, izbrati, da bi jim na koncu uspelo zmagati. Kdo se je žrtvoval v ekipi modrih in kdo v ekipi rdečih?

Tekmovalci The Biggest Loser Slovenija so sinoči doživeli težko preizkušnjo, ko so se znašli pred polnimi krožniki mamljive hrane. V bitki s kalorijami so morali pametno izbrati hrano z dovolj kalorijami, da bi svoji ekipi priborili zmago.

"Zadišala je čisto vsa hrana. Zmešale so se vonjave, tako da smo jo kar zavohali," je v smehu dejal Aleksandar. Ko je videl, kaj vse ponuja bogato obložena miza, so se mu oči kar zasvetile. Aleš pa se je predvsem spraševal, kaj vsa ta hrana pomeni in kaj bodo z njo počeli.

Kaj hitro je bilo jasno, da gre za nov izziv, ki jim lahko prinese dodatne ugodnosti v šovu. "Dobrodošli na naši prvi skušnjavi. To bo naš tedenski dogodek, na katerem bomo preizkušali trdnost vaše volje, obenem pa vam bomo ponujali nagrade in koristi, ki vam bodo pomagale v boju z nasprotno ekipo," je sprva dejala Špela in nadaljevala:"Danes se bosta ekipi borili vsaka zase. Miza, ki jo vidite, ponuja kar nekaj mikavnih dobrot. Vaša naloga je, da izpraznite vsaj en krožnik. Lahko pa tudi več. Pomembno je, da pojeste vse, kar je na krožniku. Hrano z enega krožnika pa lahko poje samo en tekmovalec. Na koncu bomo sešteli vse kalorije. Zmagala bo tista ekipa, ki jih bo pojedla več. Vaša naloga je torej pojesti čim manj, a hkrati dovolj, da boste po svoji presoji pojedli več kot nasprotniki."

Ekipa modrih je žrtvovala Aleksandra, ekipa rdečih pa Aleša. Aleksandar se je odločil "pospraviti" slastni kebab, Aleš pa je v želodček pospravil kar dva krožnika. Poleg lazanje si je privoščil še cvrtje. Kdo je bil uspešnejši? Ekipa rdečih je na koncu zmagala in si tako priborila dodatne koristi.

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte