Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 11. 2017,
9.05

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,40

3

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Sobota, 25. 11. 2017, 9.05

6 let, 5 mesecev

Indira: Henrikovo številko bom blokirala #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,40

3

indira | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Indira nikoli ni skrivala tega, da ji je v šovu The Biggest Loser Slovenija Henrik največji trn v peti. Njun "spor" se vleče že vse od prve oddaje, ko ji je Henrik pred vso Slovenijo izpovedal ljubezen, tudi kasneje pa se njun odnos ni kaj bistveno otoplil.

Verjetno je bila prav Indira tista, ki je bila včeraj najbolj srečna, ko je šov zapustil Henrik. Že vse od začetka med njima ni bilo najboljše kemije, Indira ga je pred časom celo označila za psihopata, zaradi katerega jo je v hiši strah spati.

Ob vsem tem je povsem razumljivo, da se je prav ona najbolj razveselila njegovega odhoda domov, saj se zaveda, da bo zdaj precej lažje dihala. "Hvala bogu, da je domov odšel Henrik, ker ga noben v hiši ne prenese," so bile Indirine besede ob Henrikovem odhodu iz hiše. "V tej hiši postaja vse več in več prostora in vse manj je treba čistiti."

Mojca: Vsi v modri skupini smo želeli, da gre

A zdi se, da ga tudi preostali tekmovalci ne bodo zelo pogrešali. "Nisva bila ravno najboljša prijatelja, mogoče me je začel imeti po tistem, ko sem ga ostrigla, malo rad, do takrat pa sem bila zanj hinavka številka ena," je bila jasna Sabina

Svojih čustven ni skrivala niti Mojca, ki se nikoli ni preveč dobro razumela s Henrikom. "Sem iskreno vesela, da je šel Henrik domov, ker zdaj bo definitivno drugačno razpoloženje v hiši. Vsi iz modre skupine smo si želeli, da bi šel domov, in to smo zdaj dosegli," je bila zgovorna Mojca.

Ob odhodu iz šova je Henrik vzel številke vseh tekmovalcev, Indira pa je imela ob tem poseben komentar. "Tudi če ima mojo telefonsko številko, se bom oglasila le toliko, da slišim njegov glas. Ko bom slišala, da je Henrik, bom vrgla telefon dol in blokirala njegovo številko," mu je ob koncu še sporočila Indira.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte