SiolNET. Planet TV Novosti
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Cityparku na ogled avtorska fotografska razstava športnih utrinkov iz Tokia

0,02

termometer

Si želite na enem mestu ogledati uspehe slovenskih športnikov v Tokiu? Bi radi podoživeli izjemne dosežke naših tekmovalcev, ki so osvojili pet olimpijskih medalj, od tega kar tri zlate?

V največjem slovenskem nakupovalnem središču Citypark bo od tega petka, 20. avgusta, do torka, 31. avgusta, potekala avtorska fotografska razstava z naslovom Uspehi naših športnikov v Tokiu. Dosežke naših olimpijcev si lahko ogledate v pritličju nakupovalnega središča pri znanih športnih trgovinah.

Sportna_plezalka_Janja_Garnbret

Navdušili vas bodo v fotografski objektiv ujeti utrinki naših športnikov, med drugim tudi športne plezalke Janje Garnbret in atletinje Maruše Mišmaš Zrimšek.

Atletinja_Marusa_Mismas_Zrimsek

Gre za avtorsko razstavo športnega fotoreporterja Aleša Fevžerja, ki je ves čas podrobno spremljal dogajanje na poletnih olimpijskih igrah. Te so bile za Slovenijo najuspešnejše doslej.

CITYPARK – Polepša dan

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 19. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot devet milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management.

SES Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila vsa nakupovalna središča odprta ves čas, vendar je morala večina trgovin zaradi državnih ukrepov ostati zaprta več tednov oziroma mesecev. SES je v zvezi s pandemijo covid-19 uvedel hitre komunikativne in tehnično inovativne ukrepe. Prav ti so omogočili varno obratovanje nakupovalnih središč in dober obisk. V letu 2020 so najemniki na lokacijah SES ustvarili 2,45 milijarde evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Več informacij na www.citypark.si in www.ses-european.com.

Naročnik oglasnega sporočila je Euromarkt Center d.o.o.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin