Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 9. 2018,
22.00

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,81

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar Bar na Planet TV solze jok

Sreda, 26. 9. 2018, 22.00

5 let, 7 mesecev

Jasmina zapustila Bar, vroča stola Sari in Katarini!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,81
Bar - solze | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Nocojšnja epizoda je postregla s kar nekaj preobrati. Največji je bila kazen, ki je doletela Jasmino zaradi fizičnega napada na Laro – nemudoma in nepreklicno je namreč morala zapustiti šov. Naslednji preobrat pa so bile nominacije. Prvi vroči stol je namreč pripadel Katarini, medtem ko je na drugi vroči stol Kristian, ki je prejel največ plusov, posedel Saro.

Za udeleženci resničnostnega šova Bar je nekaj nadvse pestrih ur. Potem ko se je šok od fizičnega obračuna Jasmine z Laro nekoliko umiril, je sledil izredni sestanek z Barovim menedžerjem Emijem, ta je Jasmini sporočil nič kaj dobro novico: ker je z Laro fizično obračunala, mora pripraviti kovčke in zapustiti bitko za 50 tisoč evrov.

Na sploh je v resničnostnih šovih že od nekdaj fizično nasilje najstrožje sankcionirano in nič drugače ni bilo v Baru. Odločitev je številne barovce šokirala, Sara in Katarina sta celo zajokali.

Potem je sledil še redni tedenski sestanek, na katerem si tekmovalci podelijo pluse in minuse. Ta teden je ekipa črnih varna pred nominacijami, saj so v preteklem tednu naredili več prometa in si s tem prislužili ne le ponedeljkov izlet v Vinsko klet Kmečke zadruge Metlika, temveč imuniteto na plus-minus sestanku. Tako je bilo že ves čas jasno, da se bo v soboto na vročem stolu znašel nekdo iz ekipe belih.

A razplet nominacij je znova postregel s solzami. Zaradi največ dodeljenih minusov bo namreč na vroči stol to soboto sedla Katarina, drugi vroči stol pa bo zasedla Sara. Tja jo je, potem ko je dobil največ plusov, namreč poslal Kristian.

To soboto se bosta za obstanek v Baru borili Katarina in Sara. Za njiju lahko glasujete že zdaj! | Foto: To soboto se bosta za obstanek v Baru borili Katarina in Sara. Za njiju lahko glasujete že zdaj!

Kako glasovati za barovca, ki naj ostane v Baru?

O tem, kdo od dvojice na vročih stolih bo ostal v Baru, bodo odločali gledalci z glasovanjem. Za svojega favorita lahko glasujete na enega od načinov, predstavljenih spodaj.

1. Katarina (Če želite, da v Baru ostane Katarina, glasujte za številko 1.)

2. Sara (Če želite, da v Baru ostane Sara, glasujte za številko 2.)

Glasovanje prek USSD, 090 in SMS:

  •  USSD-uporabnik v mobilni telefon vtipka *383*1# kliči ali *383*2# kliči.
  •  090-uporabnik prek stacionarnega telefona pokliče 090 55 01 ali 090 55 02.
  • SMS-uporabnik posreduje SMS s ključno besedo BAR in št. kandidata na 4411, torej BAR 1 ali BAR 2 na 4411.

Cena glasovanja je 1,99 evra z DDV.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 

 

Ne spreglejte