Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 7. 2008,
15.46

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 17. 7. 2008, 15.46

8 let, 3 mesece

Zaradi nasilja aretirali Gadafijevega sina

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Švicarski policisti so v torek aretirali sina libijskega voditelja Moamerja Gadafija, Hanibala, obtoženega napada na osebje v ženevskem hotelu.

32-letnega Hanibala Gadafija so v hotelu s petimi zvezdicami President Wilson aretirali potem, ko sta ga dve ženski obtožili napada, je poročal švicarski radio Suisse Romande. Primera za zdaj ne komentirajo ne sodne oblasti ne švicarsko zunanje ministrstvo. Telesnih poškodb in groženj obtožena tudi soproga Švicarski časnik La Matine pa piše, da je bil Hanibal skupaj s svojo ženo, ki je po incidentu niso pridržali, obtožen povzročitve telesnih poškodb in groženj. Časnik dodaja, da so pridržali tudi oba Hanibalova telesna stražarja, ki sta bila prisotna ob aretaciji.

Švica noče, da zadeva preraste v diplomatski škandal Medtem časopis Le Temps poroča, da si švicarska vlada prizadeva, da zadeva ne bi prerasla v diplomatski škandal, ne nazadnje zato, ker je Libija švicarski največji dobavitelj nafte.

Stari znanec policije Sicer je Hanibal, ki je četrti Gadafijev sin, stari znanec policije. Po incidentih v dveh razkošnih hotelih leta 2005 v Parizu so ga pridržali zaradi domnevnega nasilja do spremljevalke, s policijo pa je imel opravka tudi, ko je s hitrostjo s 140 kilometrov na uro divjal po Elizejskih poljanah.

Ne spreglejte