SiolNET. Novice Slovenija
1,92

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Iz prodaje umaknili kar tri sporne izdelke

1,92

termometer

Mleti mandlji

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo izdelek mleti mandlji (200 g) z rokom uporabe do 13. aprila 2020 znamke Happy Harvest, ki ga dobavlja Märsch Importhandels. Podjetje Vigros iz prodaje umika izdelek svinjsko pleče brez kosti, podjetje Monsun pa je iz prodaje odpoklicalo proizvod Argentinski oslič file zamrznjen argentinskega prozvajalca El Marisco SA.

Izdelka mleti mandlji kupci ne smejo uživati surovega. Če se ta naravni, neobdelani izdelek kljub temu uporablja kot sestavino za peko in se ga pred zaužitjem vsaj 10 minut segreva pri najmanj 80 stopinj Celzija, potem jed, v kateri so ena od sestavin mleti mandlji, ni več nevarna za zdravje.

Kupci lahko izdelek vrnejo v najbližjo trgovino Hofer in kupnino jim bodo povrnili tudi brez predložitve računa. Za morebitna dodatna vprašanja in pojasnila lahko od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro pokličete na telefonsko številko 01 834 66 00 ali pišete na e-naslov info@hofer.si.

Odpoklic svinjine zaradi suma zdravstvene oporečnosti

Podjetje Vigros iz prodaje umika izdelek svinjsko pleče brez kosti - sveže, s serijskimi številkami 269/01, 276/01 in 283/01. Izdelek lahko kupci vrnejo tam, kjer so ga kupili, upravičeni pa so tudi do povračila kupnine. Izdelek umikajo preventivno zaradi suma zdravstvene oporečnosti. Kupci se lahko za pomoč obrnejo tudi na brezplačno telefonsko številko 080 22 48, so še sporočili iz podjetja Vigros.

Odpoklicali tudi file argentinskega osliča

Podjetje Monsun je iz prodaje odpoklicalo proizvod Argentinski oslič file zamrznjen argentinskega prozvajalca El Marisco SA zaradi previsoke vsebnosti skupnega dušika (TVB-N). Serijska oznaka izdelka je 12042019, šifra artikla je 012249, rok uporabe pa 12. april 2021. Podjetje kupce prosi, da izdelek vrnejo na mesto nakupa.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin