SiolNET. Novice Slovenija
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Vsekakor grem sredi noči bolj mirno po Ljubljani kot po Neaplju"

4

termometer

Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Slovenijo so razburile izjave mafijskega skesanca, ki trdi, da je naša država raj za pripadnike italijanskih kriminalnih združb, ki se pri nas počutijo zelo varne.

Brdavsar (10. 2. 2011 18:44:06) No, vsekakor grem sredi noči bolj mirno po ljubljani kot po neaplju. slovenija je zelo varna ampak mi se te dobrine ne zavedamo preveč. imamo to srečo da jo lahko jemljemo kot samoumevno,

bon (10. 2. 2011 19:23:38) Brdavsar- Se strinjam.Po Ljubjani lahko hodiš precej bolj mirno,kot po katerem drugem mestu na svetu.Pri nas je problem kriminal,ki ni viden navadnemu človeku.Saj mafija tudi ne pomeni nevarnost za navadnega človeka,ker se sploh v njih ne vtikajo,imajo medsebojne obračune.

maks (10. 2. 2011 19:39:45) Ravno dejstvo, da v Sloveniji ni toliko umorov, ali odprtega kriminala, je raj za mafijo. Ubiti ti ni treba nobenega, delaš kar hočeš.

V Leku zanikajo trditve, da jih švicarski lastniki počasi spreminjajo v proizvodni obrat brez lastne identitete oziroma blagovne znamke, ki je ena močnejših v Sloveniji.

tomas (10. 2. 2011 12:29:25) Kaj pa je LEK drugega kot proizvodni obrat?? Imeli so znanje, trg in kapital, Sandoz pa je to lepo izkoristil in kupil paradnega gospodarskega konja. Seveda se ves dobiček steka v tujino. Farmacija je najbolj "umazan" posel na svetu.

TomoK (10. 2. 2011 14:27:20) Človek bi se smejal, če bi ne bilo žalostno.

SLAVCSLAVC (10. 2. 2011 17:50:30) Seveda ste, navaden proizvodni obrat ste, ki vsako leto pošlje preko 100 milijonov € dobičeka v Švico !!! Ta še nikoli ni ostal v Sloveniji !! Samo plače dobivate, država pa nekaj DDV, to je vse !!!!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin