Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 5. 2011,
7.59

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 20. 5. 2011, 7.59

8 let, 3 mesece

"V parlamentu ste zato, da uporabljate lastno glavo"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Poslanci DeSUS in tudi nepovezani poslanec Andrej Magajna niso povsem prepričani, da so glede družinskega zakonika glasovali tako, kot so nameravali. Kot pravijo, bodo morda pri tretjem branju glasovali drugače in "popravili napako".

urkon (19. 5. 2011 16:32:29) "Tako nisem slišal, kdo je predlagatelj amandmaja." dragi poslanci, ne glede na to kdo je predlagatelj, je važna vsebina. In vsebina zakonov je tista ti bo krojila življenje državljanov. Raje se pogovarjajte in odločajte na podlagi vsebine in argomentov, ne pa KDO je rekel, predlagal, zapisal. Dokler boste dajali na prvo mesto mesto avtorja in ne vsebine niste nič več kot kimavci. V parlamentu pa ste zato, da uporabljate lastno glavo.

antikrist (19. 5. 2011 17:02:57) sej ne morm vrjet o čem tu berem..skoraj neverjetno se mi zdi da nekdo odloča o nekem zakonu in sploh ne ve kako in kaj..drugi prav tako odločajo in hkrati pravijo da bodo morda na tretjem branju spet drugče odločali.. magajna naj gre v penzion al pa s.****i s parlamenta ker včeraj je odločal en glas! in njegovo opravičilo je da je bila pomota? kaj se sam meni zdi al še komur da moru spakirat in odstopit z mesta poslanca? kaj tako neresnega še nisem videl.. huje kot v vrtcu

el rocco (19. 5. 2011 19:19:51) To je in bo pri nas večni problem. Poslanci ne glasujejo tako kot jim veleva vest ampak je to one man band. Dokler bo tako kruha za narod bo ne.

Obiskali smo zdravstveno ambulanto in posvetovalnico za osebe brez zdravstvenega zavarovanja oziroma "duhove", kot pravi vodja ambulante Aleksander Doplihar.

NOVI GRIMI (19. 5. 2011 07:16:01) Ob takih zgodbah ostaneš brez besed. upokojeni Dr. Doplihar opravlja res zelo humano delo. Kje je na lestvicah za naj Slovenca? Življenje zna biti zelo zelo kruto. Vsak od nas, ki smo dobro situirani bi moral narediti vsaj kanček za ljudi, ki so potrebni pomoči. Vsak dan pokopavamo takorekoč žive ljudi. To so tisti, ki ostanejo brez služb, brez plačila za opravljeno delo ali so ostareli pozabljeni od vseh.....

perči (19. 5. 2011 07:41:27) Žal je v Sloveniji zelo, zelo malo Dopliharjev, če je sploh še kateri. Vse več pa je onih - drugih, zaradi katerih so se ti "duhovi" rodili in katerih je v Sloveniji vsak dan več. Nihče nam ne bo pomagal, če se sami ne bomo dvignili in končno rekli - "dost' mam!" Prišel je čas, o tem ni dvoma. Tudi mi, ki še imamo službe, pokojnine in za silo urejeno življenje se moramo boriti za tiste, ki so vse izgubili, pa ne po svoji krivdi. Če ne, bomo na vrsti jutri mi.

Brnica (19. 5. 2011 14:32:11) Ko je bil aktiven zdravnik, je imel ordinacijo na celjskem. Slišala sem, da je bil zelo dober zdravnik. Ko bi bilo takšnih zdravnikov čimveč. Sploh pa naj bo takšen zdravnik zgled drugim zdravnikom, zlasti tistim, ki jim denar pomeni več kot pacienti.

Ne spreglejte