SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Šokantno početje stranke v slovenski trgovini #video

10

termometer

Bralec nam je poslal videoposnetek početja stranke ene od slovenskih živilskih trgovin, ki naj bi nastal prejšnji teden. Preden je našla štruco kruha, s katero je bila zadovoljna, je starejša ženska z golo roko pretipala in premečkala več različnih.

Živilski trgovci stranke že leta prosijo, naj pekovske izdelke tam, kjer je mogoča samopostrežba, iz higienskih razlogov izbirajo z uporabo plastičnih zaščitnih rokavic oziroma si pri tem pomagajo s temu namenjeno prijemalko.

Kljub temu ženska v zgornjem videoposnetku tega ni storila, je imela pa plastično zaščitno rokavico ironično na drugi dlani. Iz videoposnetka je razvidno, da je, preden je našla pravo štruco kruha, zgrabila oziroma potipala vsaj štiri različne. 

Kdo je izvirni avtor posnetka, ni znano, se je pa v zadnjem tednu pojavil tudi na slovenskem kanalu Reddita, največjega svetovnega spletnega foruma. Nastal naj bi prejšnji teden v enem od slovenskih supermarketov, v ozadju je mogoče slišati tudi pogovor druge stranke in prodajalke v slovenščini. 

Oglejte si tudi:

Piers Corbyn Digisvet Kuverta za molk: huda blamaža znanega kritika cepiv Maska Novice Ko so videli, kaj je naredil kupcu brez maske, so jo hitro nadeli #video Mrtvo pijana Novice Mrtvo pijana prijatelja sta padla v jašek dvigala #video Bodalo Novice Neumnost skladiščnika, ob kateri ostaneš brez besed #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin