SiolNET. Novice Slovenija
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Skupina Telekom Slovenije zbrala kombi hrane

3

termometer

Hrano, ki so jo prispevali vsi sodelavci Skupine Telekom Slovenije, smo včeraj predali Ani iz Anine zvezdice.

"To imajo otroci najraje, tega se najbolj razveselijo," so se Ani iz dobrodelne organizacije Anina zvezdica zasvetile oči, ko je videla, da je v škatlah hrane, kjer so prevladovale testenine, različne pločevinke in moka, tudi veliko Čokolina. Ana je prevzela del hrane, ki so jo zbrali vsi sodelavci Skupine Telekom Slovenije.

"Hrano smo zbirali en teden na desetih lokacijah od Primorske do Maribora," je razložila vodja službe za korporativno komuniciranje Darinka Pavlič Kamien. Da so zaposleni resnično darovali toplih src, je pritrdila še urednica fotografije na Planet Siol.net Tina Deu: "Novinarji so z veseljem nosili vrečke in škatle. Na mizah je bilo vedno več zbrane hrane."

V dobrodelni akciji je sodeloval tudi voditelj Športa v oddaji Danes Luka Šefic, ki je poudaril, da sta dobrodelnost in sprejemanje pomoči zelo osebna stvar: "Dobrodelnost ne potrebuje zahvale." A čeprav dobrodelnost res ne potrebuje zahvale, so nasmehi prostovoljcev, njihove zahvale, ko smo hrano pripeljali v skladišče Anine zvezdice, in izjave: "Ne moremo verjeti, koliko ste zbrali," povedali več kot tisoč zahval.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin