Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 3. 2011,
7.22

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 10. 3. 2011, 7.22

8 let, 2 meseca

"Povsod po svetu kurijo odpadke"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Neznanci so streljali v stavbo podjetja Lafarge Cement, ki je sicer začasno prenehalo s sežiganjem odpadkov. Nekateri pa vendarle menijo, da ne bi bilo nič narobe, če bi Slovenija dobila sežigalnico odpadkov.

Planinec (9. 3. 2011 16:38:09) Povsod po svetu kurijo odpadke,samo v Sloveniji je to problem.Rad bi slišal g.Pihlerja pod kakšnimi kriteriji je kurjenje v cementarni možno.

viisaus (9. 3. 2011 16:54:31) Planinec;;ja res je tudi drugje sežigajo odpadke,v za to zgrajenih sežigalnicah,ne pa v cementarni.večina slo politikov je čisto vseeno,če folk tam pocrka,samo da ščitijo ne vem katere interese-morda francoske.sem prepričan,da so za prejšnje dovoljenje,dobro podmazali,pač nekdo je dobro zaslužil na račun ljudi.....

duko (9. 3. 2011 17:19:36) Verjetno (morda) drugje odpadke res sežigajo v za to zgrajenih sežigalnicah. Ampak, ali imamo mi kakšno? So kje morda ljudje pristali, da jo zgradijo? Pri nas je folk vedno proti vsemu. Še če bi mu hoteli kaj šenkati, bi bili nezaupljivi. Totalno inteligentna populacija.

Izvršitelju je pri poskusu odvzema deklice očetu na Koroškem pomagalo kar 14 policistov.

HMUROVEC (9. 3.2011 16:05:20) Uh , Uf, pa očitno je oče tega otroka nek vsaj " ninja " borec če že ne kar " Supermen " če rabi sodni izvršitelj kar 14 oziroma 13policajev +tehnika da lahko rogovili po hiši tudi potem,ko mu je jasno,da je prazna.To je izkazovanje dvojega.Nesramne arogantnosti in IQja tistih, ki so se tega udeležili po komandi še bolj brihtnih šefov.So pa dokazali,da jih počutje morebiti navzoče deklice če bi bila v hiši nič ne briga važna je " MOČ in OBLAST " Sodnice in delavk CSD.No kaj smejo sodniki vidimo

lešnik (9. 3. 2011 16:19:13) se pravi: v interesu otroka je, da ga ugrabi krdelo policistov! film o barbarih.

alojzij (9. 3. 2011 17:16:02) Jaz butast "kmet" pač ne morem razumeti ,da je v interesu otroka,da ga pride iskat ducat oboroženih policajev ter ga kot ujetnika odpeljejo na psihiartijo?!Jaz tega in teh ljudi(policajev?) ne morem razumeti?Tak primer je bil par let nazaj z eno deklico.Ako bi se meni osebno to zgodilo,lahko povem da jim niti senica niti kresalka niti turek nebi mogel pomagati !!

Ne spreglejte