Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 8. 2022,
13.49

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,77

4

Natisni članek

Medvode rop Policija

Ponedeljek, 22. 8. 2022, 13.49

1 leto, 8 mesecev

Prijeli osumljenca ropov na območju Most in Medvod

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,77

4

Policija | 28-letnik je osumljen tudi dveh kaznivih dejanj ropa in poskusa ropa na območju Medvod v začetku avgusta, ko je v kratkem časovnem obdobju vstopil v dve prodajalni in z ostrim predmetom v roki od prodajalk zahteval denar. | Foto Ana Kovač

28-letnik je osumljen tudi dveh kaznivih dejanj ropa in poskusa ropa na območju Medvod v začetku avgusta, ko je v kratkem časovnem obdobju vstopil v dve prodajalni in z ostrim predmetom v roki od prodajalk zahteval denar.

Foto: Ana Kovač

Policisti so prejšnji četrtek prijeli 28-letnega osumljenca ropov v prodajalnah na območju Most in Medvod. Moški, ki je zaposlenim grozil tudi z ostrim predmetom, sicer ni poškodoval nikogar, je pa s tovrstnimi dejanji pridobil več kot 700 evrov premoženjske koristi, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Ljubljanski policisti so v obdobju zadnjih dveh tednov obravnavali primere ropov v različnih prodajalnah na območju Most, kjer je osumljenec zaposlenim grozil, med drugim tudi z ostrim in drugim nevarnim predmetom ter od njih zahteval denar. Tako je izvedel rop v eni izmed prodajaln in v gostinskem lokalu na Zaloški cesti ter v prodajalni na Povšetovi ulici v Ljubljani, so pojasnili.

Smodej Vrečko Kulturnik.si
Novice Policija preverja obtožbe o spolnem nasilju. Gre za novomeškega kulturnika? #video

V začetku avgusta ropal v dveh prodajalnah

28-letnik je osumljen tudi dveh kaznivih dejanj ropa in poskusa ropa na območju Medvod v začetku avgusta, ko je v kratkem časovnem obdobju vstopil v dve prodajalni in z ostrim predmetom v roki od prodajalk zahteval denar. V enem primeru je dejanje ostalo pri poskusu, v drugem pa je odtujil manjši znesek gotovine, pojasnjujejo.

Osumljencu so zato prejšnji četrtek zaradi utemeljenih sumov treh kaznivih dejanj ropa odvzeli prostost. Osumljenca, ki v preteklosti še ni bil obravnavan za tovrstna dejanja, so v petek s kazensko ovadbo privedli pred preiskovalnega sodnika, ki mu je odredil pripor, so še zapisali na PU Ljubljana.

Banane
Novice Ekvadorska policija zaplenila 3,5 tone kokaina na poti v Evropo
Ne spreglejte