Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 6. 2011,
7.28

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 23. 6. 2011, 7.28

8 let, 5 mesecev

"Pobrati Šrotu denar in ga vrniti v pivovarno"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Pivovarna Laško se je z bankami upnicami dogovorila za reprogram kratkoročnih in dolgoročnih posojil. Zapadle obveznosti morajo odplačati do septembra.

SLOostržek (21. 6. 2011 15:42:14) Kakšen odkup s strani Agrokorja, kakšna prodaja Mercatorja in Fructala. Pobrati Šrotu denar in ga vrniti v pivovarno, pa bo zadeva rešena. Mad,ona, išče se kup rešitev, prodaje dobrih firm, le lopovom se pušča denar in se jim ga ščiti, da se ga ja ne bi kdo dotaknil. Smo res tako bogata država, da se jim ne ljubi vzeti tajkunom, ne denarja ne ostalega premoženja? Najprej totalno oskubiti Šrota, prodati vse nepremičnine, pa vsem tistim, ki so sodelovali v kraji, potem bo pa že zlo poplačan puf.

McBobo (21. 6. 2011 20:38:29) Pa kje SLOostržek lahko pričakuješ od te gnile države, da bo tajkunom pobrala denar. Dokler imajo polne ri.t.i, kaj takega ni za pričakovati. Samo tudi za njih bo denarja kmalu zmanjkalo, potem se bodo pa kot vrane same sebe uničile in spet bomo plačevali in trgovali v naturaljah.

Napovedani rebalans proračuna bi ministrstvu za kulturo odvzel 38 milijonov evrov, ta rez pa bi po navedbah ministrstva ogrozil številne kulturne projekte.

Vox populi (21. 6. 2011 20:15:36) Ojjojjoj osiromašeni bomo za kültüro!!! 1. Nič filmčkov in avdio-video projektov - pa saj rtv ima same ponovitve tako da leto ali dve ni škode! 2. Pluralizacija medijev - pa dajte se na trg dela in se začnite prodajat zabožjovoljo a je potreba glih prav državo čakat! 3. Ne mi govorit o muzejih - v njih imajo eneiniste razstave na ogled vsaj 10 let zapored, ki se ne spremenijo dokler se ne zamenja direktor! 4. Agencija za knjigo kjer je več zaposlenih kot knjig pa so na trgu šele 2 leti!

Brontozavr (21. 6. 2011 22:38:13) Končno ena res pametna poteza vlade! Znižanje proračuna za ne-kulturo! Opera: sami ste si krivi, če izbirate nesposobne arhitekte, tipa kobe in zalega! Zločinci! Film: film?! Ima slovenija tudi lastno filmsko produkcijo? Pa to je neverjentno! Kaj pa enorm proračun za plače uslužbencev ki ne delajo nič oz. Samo štalo? Kar celo ministrstvo ukint, pa bomo končno naredil kulturno potezo!

Po poročanju in fotografijah Toma Križnarja v Sudanu, natančneje v Nubskih gorah, divja nova vojna.

mario1 (22. 6. 2011 11:11:14) Bog daj, da bi v nubskih gorah odkrili zlato ali kako drugo prepotrebno kovino ali mineral...sice bodo ostali pozabljeni. Tudi to je svet-druzba v kateri zivimo in se hocemo imeti za civilizirane...

urkon (22. 6. 2011 11:24:14) saj imajo nafto in vodo. Zaradi tega so preganjani. Vsi hočejo naravna bogastva, nafto in vodo, ljudje so jim pri tem v napoto. So žrtve močnejših. Če bi živeli v puščavi brez naravnih bogastev ne bi bili v napoto. Trguje se znjihovim življenskim prostorom, Nube pa so grdo povedano kolateralna škoda. In kje smo mi? Skrbi nas za pravice štirinožcev, "mirovniki" se ukvarjajo z marketingom vsi pa se poceni vozimo in kurimo bogastva in rane Nub in njim podobnih. Njihovi žulji so cenejši kot naši!

Ne spreglejte