SiolNET. Novice Slovenija
0,88

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Norost! Na tirih proslavljali konec šole in skakali pred vlake

0,88

termometer

železniški tiri
Nespametno ravnanje mladostnikov bi se lahko končalo tragično. Foto: Žiga Ponikvar

Skupina mladostnikov je konec šolskega leta proslavljala z zelo nevarno igro, s skakanjem na železniške tire v trenutku približevanja vlakovnih kompozicij. 

Na območju Bivja so koprski policisti obravnavali skupino mladostnikov, ki je konec šolskega leta proslavljala z zelo nevarno igro na železniških tirih. Mladostniki so z igranjem igre "izziv" srečo izzivali s skakanjem na železniške tire v trenutku približevanja vlakovnih kompozicij. 

S svojim drznim in nepremišljenim ravnanjem niso samo resno ogrozili svojih življenj, temveč povzročili tudi zamudo v železniškem prometu, saj je najmanj ena vlakovna kompozicija morala sunkovito zavirati in ustaviti, da je preprečila trčenje in povoženje, so sporočili s Policijske uprave Koper. 

Vsi mladoletniki so bili predlagani v nadaljnji postopek inšpekciji za ceste, železniški promet, žičniške naprave in smučišča, ki bo zoper njih ustrezno ukrepala zaradi suma kršitve zakona o varnosti železniškega prometa. Bolj kot sankcija pa velja poziv, naj se mladostniki zabavajo na drug način in ne izzivajo sreče z nevarnimi dejanji, ki lahko vodijo v hude poškodbe ali celo smrt, še opozarjajo na policiji. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin