Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 9. 2019,
22.10

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79

3

Natisni članek

primorska avtocesta primorska avtocesta nesreča nesreča tovorna vozila

Ponedeljek, 23. 9. 2019, 22.10

4 leta, 7 mesecev

Naletno trčenje štirih tovornih vozil zaprlo primorsko avtocesto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79

3

zastoj primorska avtocesta | Zaradi nesreče je bila do 20. ure zaprta avtocesta v smeri Kopra, nastali so daljši zastoji tako na avtocesti kot na vzporednih cestah. Promet na teh odsekih je sproščen, poroča prometnoinformacijski center. | Foto DARS

Zaradi nesreče je bila do 20. ure zaprta avtocesta v smeri Kopra, nastali so daljši zastoji tako na avtocesti kot na vzporednih cestah. Promet na teh odsekih je sproščen, poroča prometnoinformacijski center.

Foto: DARS

Na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem v smeri proti Kopru se je danes okrog 18.20 zgodila prometna nesreča štirih tovornih vozil. Povzročitelj nesreče je ostal ukleščen v vozilu in je lažje telesno poškodovan, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Zaradi nesreče je bila do 20. ure avtocesta v smeri Kopra zaprta.

Po prvih zbranih obvestilih policije je slovenski voznik tovornega vozila dohitel počasi se premikajočo kolo tovornih vozil in zaradi neprilagojene hitrosti povzročil naletno trčenje še treh, pred seboj vozečih tovornih vozil. V nesreči sta bila udeležena dva voznika državljana Bosne in Hercegovine in državljan Madžarske.

sneg
Avtomoto Zakaj je primorska avtocesta tempirana bomba #video

Povzročitelj ostal ukleščen v vozilu

Po nesreči je povzročitelj ostal ukleščen v vozilu, zato so na kraju posredovale interventne službe. Po do zdaj znanih podatkih policije so ga zaradi lažjih telesnih poškodb odpeljali z reševalnim vozilom v UKC Ljubljana. Preostali trije vozniki so ostali nepoškodovani.

Kot so sporočili iz PU Ljubljana, bodo po vseh zbranih obvestilih policisti zoper povzročitelja izvedli ustrezen ukrep.

Zaradi nesreče je bila do 20. ure avtocesta v smeri Kopra zaprta, zaradi česar so nastali daljši zastoji tako na avtocesti kot na vzporednih cestah. Promet na teh odsekih je sproščen, poroča prometnoinformacijski center.

Ne spreglejte