Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 9. 2019,
15.16

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Lidl Slovenija Lidl domače

Četrtek, 19. 9. 2019, 15.16

4 leta, 7 mesecev

"Lojtr'ca domačih je prava odskočna deska za malega proizvajalca"

Oglasno sporočilo

V Lidlu Slovenija so pozvali k prijavam na četrti razpis za dobavitelje Lidlove Lojtr'ce domačih. Kot pravijo, se novih prijav butičnih proizvajalcev že veselijo, saj jih ti vsako leto presenetijo z brezmejno kreativnostjo in inovativnostjo, izbrani pa obogatijo ponudbo na njihovih policah. Prav tako zadovoljni so tudi dobavitelji z Lojtr'ce domačih, ki verjamejo, da so ravno po njeni zaslugi pridobili nacionalno prepoznavnost in povečali prodajo. Razpis bo odprt do 30. 9. 2019.

Lidl lojtrca domačih | Foto:

Lidlova Lojtr'ca domačih je v prvih treh letih na prodajnih policah vseh Lidlovih poslovalnic predstavila več kot 200 izdelkov približno 100 butičnih dobaviteljev iz vse Slovenije. Številni med njimi se na Lidlove police stalno vračajo, saj so bili med kupci izjemno dobro sprejeti. Lidlova Lojtr'ca domačih je sicer zasnovana kot enkratna predstavitev prehranskih izdelkov (mlečni izdelki, mesnine, pekovski izdelki), vendar se v praksi z njo predstavitev dobavitelja šele začenja.

"Sodelovanje z Lidlom Slovenija je naše produkte in tudi našo prodajo ter trženje dvignilo na višjo raven. Po prvem izboru na razpisu Lojtr'ce domačih smo namreč z Lidlovo pomočjo nadgradili deklaracije prijavljenega izdelka oziroma uvedli še strožje standarde kakovosti, kar nam je prineslo odlične prednosti. Dobro sodelovanje nas je spodbudilo tudi k razvoju novega, posebej za Lojtr'co domačih razvitega produkta – sladoleda z okusom po arašidovem maslu –, s čimer smo dobili tudi paradni produkt za poletno sezono. Zato lahko zadovoljno rečem, da z Lidlom Slovenija stalno rastemo ter smo s sodelovanjem zelo zadovoljni," je o svoji izkušnji dobavitelja Lojtr'ce domačih povedal Rok Starič iz Rok's nut butter.

Lidl lojtrca domačih | Foto:

Vabljeni vsi mali proizvajalci slovenskih dobrot in rokodelskih izdelkov

Razpis je odprt od 2. do 30. septembra, vse podatke za prijavo pa dobite na www.lidl.si/lojtrca‑domacih. Med prijavljenimi bo izbor izdelkov za prodajo opravila strokovna komisija, izdelki pa se bodo v vseh poslovalnicah Lidla Slovenija predstavili prihodnjo pomlad. Do takrat lahko uživate v dobrotah prvih treh generacij dobaviteljev Lojtr'ce domačih; tudi te najdete na spletni strani Lidla Slovenija.


Naročnik oglasne vsebine je LIDL SLOVENIJA, D. O. O.

Ne spreglejte