Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 6. 2011,
19.43

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 9. 6. 2011, 19.43

8 let, 5 mesecev

"Lahko vojski vzamete, ampak ne za penzioniste"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Poslanca SD Luka Juri in Matevž Frangež zaradi padca pokojninske reforme predlagata varčevanje pri vojaškem proračunu. V MnenjeMetru smo soočili pobudnika predloga Jurija in poslanca SLS Gvida Kresa.

ixs (9. 6. 2011 10:09:17) Jurijeva ideja je vsega spoštovanja vredna, če seveda ne gre samo za demagogijo. Vendar ni vojska edina, kjer bi se dalo privarčevati. Kaj pa tistih nekaj tisoč javnih uslužbencev, ki jih je ta vlada na novo zaposlila?! Skratka, denar je, samo delat ne znajo z njim!

Georges (9. 6. 2011 10:24:05) Lahko vojski vzamete teh 150 mio, ampak ne za penzioniste! Pokojninska blagajna je taka kot je in jo nehajte krpat iz proračuna. Za to plačujemo prispevke, za ostalo pa davke. Če so prispevki prenizki, jih povišajte, da se gospodarstvo dokončno zlomi. Bomo vsaj vedeli, zakaj se je. Dajte tistih 150 mio torej v zdravstvo, izobraževanje, stanovanjski sklad, da bodo vsaj mladi imeli boljšo perspektivo, da dobijo znanje in bodo lahko preživeli če bo treba vsaj v tujini, če jim že doma ne pustimo.

Kriminalisti so zaradi Vegrada obiskali več oseb, med drugim je hišna preiskava potekala tudi pri Hildi Tovšak.

Homer (9. 6. 2011 12:28:49) Pol leta po propadu Vegrada? Čemu hišna preiskava, saj tam ni več nič. Če pa slučajno kaj njdejo, morajo Tovšakovo zapreti v umobolnico, saj edino umski bolnik v tako dolgem času ne bi počistil obremenilne dokaze.

Kazzo (9. 6. 2011 12:40:14) Sedaj po tolikih mesecih so pri Hildi .Kaj in kje so pa bili prej ?Nekdo stoji in narekuje kdaj kam na obisk tako da se lahko vsi dokazi uničijo in prepeljejo drugam .In na koncu se Hildi ne bo nič dokazalo povrh bo pa še tožila državo za klevetanje kar pa tudi ni nič čudnega pri nas.

Rezultati raziskave, ki jih je objavila revija Scientific American, kažejo, da so levičarji kar trikrat bolj nagnjeni k alkoholizmu.

Iztok (9. 6. 2011 11:06:58) Kaj pa ce imas dve levi roki,...tako kot mi ocita zena?

franc (9. 6. 2011 12:49:11) si morte mene mislit, k z obema rokama pišem.

Ne spreglejte