SiolNET. Novice Slovenija
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Lačen človek ne gleda na take stvari"

2

termometer

Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Zaradi vse dražje hrane je vse več ljudi prisiljenih izbirati med ugodnimi cenami in kakovostjo živil, ki jih kupujejo.

Baron (2. 2. 2011 15:36:40)

Bolj kot so riti polne,bolj zbirčni postajamo.Dva dni star kruh,se že proč meče.A ni to škoda,in greh,zoper lastno vest.Predpisi,? Lačen človek,ne gleda na take stvari.A se nebi dalo uredit,da bi take stvari,(kot je naprimer kruh,) ki jim je potekel rok,dobili zastonj ljudje,ki so tega potrebni ?

upokojenc (2. 2. 2011 15:50:17) Baron bilo bi dobro ko bi te kdo slišo od trgovcev ali pekov!Žau to ni tako dobijo tok za kilo kruha da ga čist komot zavržejo kar se tudi dogaja ali ga pa prodajo kmetom za živino.Marsi kateri bi ga z veseljem pojedel a ga zastojn ne bo dobil!Žalostno je da reven človek ne gleda na sestavo,proizvajalca ali od kod prihaj GLAVNA JE CENA!!Zato se bo tudi pri nas z časom poslabšalo zdravstveno stanje prebivalstva ker se mora hranit po zmožnosti financ ne pa zdravstvenih razlogov ŽALOSTNO a RESNIČNO

Norveški poslanec je zaradi "enega najpomembnejših prispevkov k svobodi govora in transparentnosti v tem stoletju" spletno stran WikiLeaks predlagal za Nobelovo nagrado za mir.

Zupo (2. 2. 2011 12:45:31) Zato ker odkriva vso hinavscino svetovne politike in gospodarstva, je preganjan in mu nad glavo visi dolgoletna keha... Edino pravilno - upam da bo dobil Nobelovo nagrado!

marius (2. 2. 2011 13:33:40) To bi Nobelovo nagrado za mir vsaj delno rehabilitiralo - zaradi kozlov, ki so jih akademiki pri njej ustrelili že kar nekaj!

Moški z Brača je potrdil stereotip, da so Bračani skopuški ljudje, saj je zaradi varčevanja z gorivom skoraj izgubil življenje.

Georges (2. 2. 2011 18:30:08)

Kdo pravi, da ni profitiral? V bolnici bo zastonj jedel in se grel na toplem. In sestra mu bo zjutraj, opoldan in zvečer pripeljala še psa nahranit.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin