Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 12. 2014,
15.16

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 13. 12. 2014, 15.16

8 let, 5 mesecev

Jutri bo letalo v Bruselj poletelo pol ure prej

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Ker bodo zaradi stavke belgijski zračni prostor v nedeljo ob 22. uri za en dan zaprli, bo letalski prevoznik Adria Airways nedeljski večerni polet v Bruselj prestavil na zgodnejšo uro.

Tako bo letalo v Bruselj poletelo pol ure prej, in sicer ob 18.50, so sporočili. Odpovedana bosta poleta za v Bruselj, ki sta iz Ljubljane predvidena za v ponedeljek ob 6.50 in 18.25.

Po novem razporedu bo letalo, ki bo v nedeljo ob 18.50 poletelo v Bruselj, nazaj v Ljubljano z bruseljskega letališča odšlo ob 21.05.

Vse potnike, ki imajo veljavne vozovnice za nedeljski polet, v slovenskem letalskem prevozniku naprošajo, da se javijo na prijavnem okencu vsaj uro in pol pred predvidenim odhodom letala.

Potnike, ki imajo vozovnice za poleta v ponedeljek, podjetje obvešča, da lahko najpozneje do ponedeljka brezplačno spremenijo datum potovanja ter vozovnice izkoristijo na isti liniji najpozneje do 19. marca 2015. Potnike hkrati obveščajo, da nadomestnih potovanj zaradi odpovedi vseh poletov v Bruselj in iz njega v omenjenem času ne morejo organizirati.

Ne spreglejte