Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
26. 5. 2024,
16.54

Osveženo pred

3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,52

Natisni članek

kraja gasilci

Nedelja, 26. 5. 2024, 16.54

3 tedne

Gasilcem dan pred veliko veselico ukradli plinski žar, zvočnike in sto kilogramov pomfrita

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,52
PGD Veliki Gaber | Če imate kakršnokoli informacijo o dogodku ali ste odtujene predmete kje opazili, o tem obvestite gasilce PGD Veliki Gaber ali policijo na številko 113. | Foto PGD Veliki Gaber/Facebook

Če imate kakršnokoli informacijo o dogodku ali ste odtujene predmete kje opazili, o tem obvestite gasilce PGD Veliki Gaber ali policijo na številko 113.

Foto: PGD Veliki Gaber/Facebook

Gasilci PGD Veliki Gaber so dan pred veliko veselico ostali brez predmetov in hrane, ki so jih imeli pripravljene za zabavo. Ponoči so jih namreč obiskali neznanci in odnesli plinski žar, zvočnik, sto kilogramov pomfrita in vrtni paviljon. Kljub zapletom so veselico včeraj ob podpori sokrajanov in prostovoljcev uspešno izpeljali. 

"Z žalostjo vas obveščamo, da so nam ponoči neznanci odtujili več predmetov in hrane, ki smo jih imeli pripravljene za našo veselico – 𝐆𝐀𝐒𝐈𝐋𝐒𝐊𝐈 𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐀𝐈𝐑 𝟐𝟎𝟐𝟒. Po celotnem tednu intenzivnih priprav in vsemu trudu, ki ga gasilci vlagamo v naše delo, nas je ta dogodek močno prizadel," so gasilci PGD Veliki Gaber sporočili svojim sledilcem na družbenem omrežju Facebook, dogodek pa prijavili policiji.

Neznani storilci so dan pred veselico odtujili plinski žar, zvočnik, sto kilogramov pomfrita in vrtni paviljon. 

Kljub nepričakovanemu dogodku so se gasilci odločili, da veselico izpeljejo. Sokrajane so prosili za pomoč in finančno podporo za nadomestitev odtujenih predmetov. 

Ljudje so znova dokazali, da znajo stopiti skupaj. "Iz srca se vam zahvaljujemo za izjemno podporo in udeležbo! Kljub neprijetnostim, ki so nas doletele, smo skupaj ustvarili nepozaben večer, poln glasbe, smeha in dobre družbe," so danes sporočili gasilci. 

Ropar, Maribor, tatvina
Novice Ljubljanski policisti opozarjajo na drzne tatvine
Ne spreglejte