SiolNET. Novice Slovenija
4,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ena od najprometnejših cest v Ljubljani bo nekaj dni popolnoma zaprta

4,33

termometer

Zaradi izvajanja rekonstrukcije Trga mladinskih delovnih brigad bo od danes od 20. ure do predvidoma nedelje za ves promet zaprta Tržaška cesta med Langusovo ulico in križiščem Bleiweisove in Aškerčeve ceste. Obvoz bo po Barjanski cesti, Cesti v Mestni log in Tbilisijski ulici, so sporočili z Mestne občine Ljubljana.

Promet na Prešernovi cesti med Rimsko in Aškerčevo cesto bo še vedno urejen enosmerno.

Kot so sporočili z občine, bodo v obdobju zapore avtobusi vozili po obvozu, in sicer liniji 1 in 1B bosta vozili po redni trasi Slovenska cesta–Barjanska cesta-Cesta v Mestni log, liniji 6 in 6B po trasi Slovenska cesta-Barjanska cesta-Cesta v Mestni log-Vipavska ulica-Jadranska ulica-Tržaška cesta, linije 47, 48, 51, 54 in 56 pa po trasi Bleiweisova cesta-Aškerčeva cesta-Slovenska cesta-Barjanska cesta-Cesta v Mestni log-Vipavska ulica-Jadranska ulica-Tržaška cesta.

Na občini vse udeležence v prometu prosijo za razumevanje. Kot so dodali, lahko celovite informacije o mobilnosti in zaporah cest v Ljubljani spremljajo na njihovem portalu aktualnih prometnih informacij PROMInfo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin