Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 7. 2011,
17.27

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 5. 7. 2011, 17.27

8 let, 5 mesecev

"Edino Popovič je nekaj naredil za Koper"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Aktualni koprski župan Boris Popovič bo, kot kaže, župan tudi v prihodnjem mandatu. Pred lokalnimi volitvami v Kopru mu je namreč javno mnenje zelo naklonjeno.

gazarini (5. 7. 2011 08:07:56) Popovič je iz propadajočega Kopra naredil sodobno in zelo lepo urejeno turistično mesto. Spremembe v izgledu Kopra so neverjetne. Take ljudi čim prej potrebujemo v vladi .

Iztok (5. 7. 2011 09:09:57) Štejem se med "komunajzarje",..ampak lahko mirno rečem, da je v zadnjih 10 letih edino Popovič nekaj naredil za Koper. Kapo dol. Starman pa samo dela sramoto levici in Žusterni. Pravzaprav je samooklicana levica ena sama gnojnica in podn.

mario1 (5. 7. 2011 10:12:02) Če je tako delaven kot njegov oče, ki sem ga delno poznal (v kar ne dvomim), bo še veliko naredil za Koper. Le izvolite ga in mu pomagajte vse dokler dela ZA VAS !!! Onemogocanje njegovega dela z raznimi "poleni" s tako imenovane levice (ki ji danes lahko mirno recemo skrajna desnica ali kar po domače fašisti), pa se bo samo po sebi umirilo...!

Gorski reševalci in helikopter Slovenske vojske so rešili tuja planinca, ki sta zašla na poti s Slemena v Tamar.

SLAVCSLAVC (5. 7. 2011 09:11:17) V tujini, v Švici npr., bi najprej rešili, pozdravili, šele potem bi se spraševali o stroških.... Državi imata urejeno sodelovanje in preko teh sporazumov in zavarovanj se naj to rešuje ! Naši smučarji so bili deležni že marsikatere pomoči v tujini !

bigbrader (5. 7. 2011 09:27:17) tudi moji bližnji so je bili deležni (helikopterske, vojaške pomoči, ki skrbi za smučišča v Corvari), vendar smo morali strošek pomoči, preglede v Bolzanu in vse ostalo plačati. Kasneje pa smo del teh stroškov, dobili povrnjenih, od naše zavarovalnice. Tako je v praksi. Mogoče bi mi pomagalo kakšno dodatno zavarovanje, ne vem; nihče mi ni nič omenil.

štajerc 1 (5. 7. 2011 10:06:15) Smo bili na smučanju v Italiji,pa si je kolega zlomil nogo. Helikopter ga je odpeljal v bolnico. Tam so ga operirali in po par dneh pripeljali v Slovenijo. Stalo ni nič. Imel pa je to dodatno zavarovanje za tujino. To pa stane par evrov. Brev vsakega problema vse zrihtano.

Ne spreglejte