Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 11. 2015,
15.34

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ambient Ljubljana

Petek, 13. 11. 2015, 15.34

6 let, 7 mesecev

Ambient Ljubljana – v ospredju sveže ideje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, 17.-22. november 2015

26. Ambient, na katerem se predstavljajo slovenski in tuji kreatorji pohištva in notranje opreme, bo tudi letos izoblikoval odprte prostore kot izziv slovenskemu sodobnemu oblikovanju – tradiciji, znanju, kreativnosti in inovativnosti. Ljubljanski sejem pohištva postavlja v ospredje ideje mladih arhitektov in oblikovalcev s projektom TOP IDEJE.

Novost letošnjega sejma je Posebni gost Ambienta – skupina arhitektov pod imenom Brands of Friends, skupen projekt dveh mladih podjetij – oblikovalskega studia Desna hemisfera in izdelovalcev lesenih očal Woodstock. Poskrbeli bodo za svež veter z izdelki, ki so rezultat izključno slovenskega oblikovanja, in bodo na sejmu tudi na prodaj, ter dogajanjem na njihovem razstavnem prostoru.

Druga novost pa je TOP ARHITEKT – sledite oznaki, ki vas bo pripeljala do strokovnjakov na notranjo opremo, ki vam nudijo brezplačno 30-minutno arhitekturno svetovanje. Zagotovite si termin že pred prihodom na sejem.

Sejem ponuja tudi številne ugodnosti:

- Sejemski popusti – razstavljavci so za obiskovalce pripravili posebne sejemske popuste. Nekatere od njih je mogoče uveljaviti še šest mesecev po sejmu. - Prvi dan po polovični ceni – v torek, 17. Novembra, je enotna cena vstopnice za vse obiskovalce 4,5 evra na osebo. - Happy Hour – cenejša vstopnica od srede do nedelje za nakup in vstop od 12. do 16. ure. - Sejemski katalog – prejme ga vsak obiskovalec ob nakupu vstopnice na GR, e-različico pa lahko prelistate že z domačega fotelja.

Drugo bogato dogajanje na sejmu:

TOP 5 – razstava petih najbolj inovativnih in kreativnih izdelkov na sejmu po izboru mednarodne komisije Razstave – italijanski in poljski dizajn, stoli Nika Kralja, Čar lesa ARTish – umetniška tržnica

Odpiralni čas:

17.–21. november 10.00–20.00 22. november 10.00–18.00

Odkrijte trende, poiščite ideje za svoj dom, posvetujte se s ponudniki, izkoristite ugodnosti!

Več: www.ambientljubljana.si

Ne spreglejte