Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 1. 2013,
20.25

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 30. 1. 2013, 20.25

8 let, 5 mesecev

Alenka Koren Gomboc naj bi ponaredila tudi priporočilo delodajalca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Poslanka SDS Alenka Koren Gomboc je pri pojasnjevanju ponarejenega spričevala preiskovalcem predložila priporočilo, ki naj bi ga po redni odpovedi delovnega razmerja dobila od SKB banke.

A tudi to priporočilo naj bi bilo po poročanju POP TV ponarejeno, saj so v banki zatrdili, da takratni vodja poslovalnice poslanki takšnega priporočila ni dal. Preiskovalci lahko ponovno ovadijo poslanko, in sicer zaradi ponovnega ponarejanja listin in celo krivega pričanja.

Pri ponaredku spričevala o zaključnem izpitu na Srednji trgovski šoli Maribor ni šlo za pomoto, kot je pojasnjevala Koren Gombočeva, ampak na načrten ponaredek, poroča POP TV. Da je spričevalo ponarejeno, je razvidno iz žigov, napačno izpolnjenega obrazca in podpisa ravnatelja. Na podlagi slednjega pa je bila poslanka nato slaba štiri leta zaposlena v banki.

Da je spričevalo ponarejeno, so SKB banki sporočili iz Srednje trgovske šole Maribor. To pa je bil tudi razlog za prenehanje delovnega razmerja Koren Gombočevi.

Ko je poslanka pojasnjevala prejšnjo ponarejeno listino, je predložila ponarejeno bančno listino, natančneje priporočilo vodje poslovalnice, ki ga je, kot je zatrdila Koren Gombočeva, po redni odpovedi prejela od banke.

Ne spreglejte