Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 10. 2014,
14.43

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 22. 10. 2014, 14.43

6 let, 7 mesecev

Prihranite pri zmagovalni poslovni komunikaciji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Majhne zmage štejejo veliko. Optimizirajte poslovanje svojega podjetja s poslovnimi storitvami Telekoma Slovenije. Z njimi lahko kadarkoli in kjerkoli razvijate svoj posel.

Ne glede na to, s katero dejavnostjo se ukvarja vaše podjetje, vedno želite biti v stiku z ljudmi - s svojimi (potencialnimi) kupci, zaposlenimi in partnerji. Le tako lahko namreč gradite dolgoročne odnose. Če svojo poslovno pot šele začenjate ali pa ste v svetu podjetništva že uveljavljeni, če delate od doma, na terenu, v pisarni, trgovini ali lokalu, če se podjetništva lotevate sami ali s sodelavci – komunikacija s svetom okoli vas je ključnega pomena za razvoj vašega podjetja. Usmerjeni v vaš razvoj vam zagotavljamo najboljšo poslovno ponudbo na trgu, s katero prihranite in optimizirate svoje poslovanje. Za vas smo povezali mobilne, širokopasovne in fiksne storitve, prve štiri mesece pa novim naročnikom poslovnih paketov ponujamo še 50 odstotkov popusta na naročnino in brezplačno namestitev opreme. Za brezskrbno mobilnost pa smo pripravili paket Mobitel Poslovni Neomejeni C, s katerim prihranite vsak mesec, saj imate v povezavi s storitvami SiOL in poslovnimi paketi še nižjo mesečno naročnino. Če je vaša dejavnost vezana na pisarno, priporočamo Poslovni paket mobitel in internet, ki vam ponuja internet in eno mobilno številko. Za 46,90 EUR (akcijska cena 23,45 EUR) na mesec vsebuje internet s hitrostjo do osem Mb/s (xDSL) oz. 20/20 Mb/s (optika), tisoč enot storitev Mobitel in e-poštni predal. Če imate svoj gostinski lokal ali butik, je za vas najprimernejši Poslovni paket telefonija in internet, ki za 37,80 EUR (akcijska cena 18,90 EUR) na mesec vsebuje internet s hitrostjo do osem Mb/s (xDSL) oz. 20/20 Mb/s (optika), dva telefonska IP-priključka (možnost do 24 IP-priključkov), štiri e-poštne predale in dodatno možnost televizije. Tako Poslovni paket telefonija in internet kot Poslovni paket mobitel in internet vam omogočata tudi pet GB prostora v TViN Shrambi, brezplačno registracijo spletne domene .si, brezplačno priključnino in tri mesece brezplačne naročnine za eno številko 080, 20 odstotkov popusta na storitve Pisarne po meri (Spletna stran, Spletna trgovina, Poslovna e-pošta …) ter storitev Varen splet, ki je do 31. decembra 2014 brezplačna. Če želite neomejeno komunicirati doma in v državah EU, je za vas najprimernejši paket Mobitel Poslovni Neomejeni C, ki že od 23 EUR na mesec prinaša neomejene minute v vsa slovenska omrežja, neomejena sporočila SMS/MMS in tri GB prenosa podatkov. Mobilne storitve v državah območja EU (gostovanje) plačate po porabi oz. največ 2,90 EUR na dan.

Naše storitve vam omogočajo, da sestavite najprimernejšo ponudbo za svoj tip poslovanja. Izberite med celovitim naborom sodobnih storitev za manjša in srednje velika podjetja. Za dodatne informacije obiščite www.telekom.si/podjetniki, pokličite brezplačno številko 080 70 70 ali obiščite najbližji Telekomov center.

Ne spreglejte