Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 6. 2024,
14.19

Osveženo pred

2 dneva, 16 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Alma Ras tekstilna industrija tekstil PR članek

Sreda, 26. 6. 2024, 14.19

2 dneva, 16 ur

Alma Ras: pridih kakovosti in inovativnosti v tekstilni industriji

Oglasno sporočilo

Alma Ras, priznano podjetje iz osrčja Bosne in Hercegovine, predstavlja pravi primer uspeha in inovativnosti v tekstilni industriji. Ogledali smo si njihove proizvodne obrate in upravno stavbo, kjer smo se prepričali o njihovi predanosti vrhunski kakovosti in inovativnim tehnologijam. Od svoje ustanovitve si je to podjetje ustvarilo ime, ki je sinonim za kakovost, stabilnost in zanesljivost. Alma Ras z uporabo le najboljših materialov priznanih evropskih in svetovnih dobaviteljev zagotavlja, da vsak kos oblačila ustreza visokim standardom. S certifikati, kot sta OEKO TEX in GOTS, potrjuje svojo zavezanost kakovosti, družbeni odgovornosti in varstvu okolja.

Fotogalerija
1
 / 11

Proizvodni obrati Alma Ras

Med ogledom proizvodnih obratov smo imeli priložnost videti najsodobnejše stroje in tehnologijo. Posebej nas je navdušil stroj za sprostitev materiala, ki zagotavlja doslednost velikosti oblačil. "Naša filozofija je, da je vsak stik s podjetjem dotik, ki ga imate radi," so poudarili predstavniki Alma Ras. Njihovi izdelki so rezultat strokovnega znanja in predanosti, za njimi pa stojijo pridne roke žensk po vsej Bosni in Hercegovini.

Podjetje je ponosno na svojo delovno silo in skupna prizadevanja, ki omogočajo izdelavo vrhunskih oblačil. Svojo blagovno znamko so uspešno pozicionirali na ciljnih tujih trgih zahvaljujoč strategijam, prilagojenim dinamičnim izzivom industrije. Pozitivni finančni rezultati govorijo o napredku na vseh ravneh poslovanja, certifikati in priznanja pa pričajo o njihovi doslednosti in kakovosti.

Spoznavanje naravnih bogastev Bosne in Hercegovine, najboljših restavracij in specialitet

Naše tridnevno potovanje se je začelo z obiskom Japodskih otokov, kulturnega in arheološkega območja, ki se nahaja v bližini Bihaća. Obdani z zelenjem in reko Uno smo uživali v edinstveni pokrajini. Pet lesenih mostov povezuje pet rečnih ad, ki tvorijo srce narave, če pogledamo iz zraka. Med vožnjo z lesenim čolnom smo imeli priložnost poskusiti lokalne specialitete, uživati ​​v miru in tišini tega čudovitega kraja.

Drugi dan našega izleta je bil posvečen kulturnim in gastronomskim užitkom. Prvi postanek je bil v Jajcu, kjer smo si ogledali znamenite slapove, ki se nahajajo v samem središču mesta. Zatem nas je pot vodila do Travnika, kjer smo poskusili znamenite travničke čevapčiče. Ob koncu dneva smo prispeli v Sarajevo, kjer smo si izmenjali izkušnje in pozitivne prakse z bosansko-hercegovskimi kolegi iz medijev.

Tretji dan smo si ogledali piramide v Visokem, natančneje prazgodovinski podzemni labirint Ravne, ki privablja veliko število znanstvenikov in tudi obiskovalcev, ki prihajajo v iskanju zdravilnih lastnosti tega labirinta.

Fotogalerija
1
 / 13

To podjetje ne izdeluje le visokokakovostnih tekstilnih izdelkov, temveč aktivno sodeluje tudi pri ohranjanju okolja in spodbujanju družbene odgovornosti. Njihova zavezanost kakovosti, inovativnosti in zaposlenim jih dela vodilne v panogi.

Zahvaljujoč temu obisku je postalo jasno, zakaj so vodilni v tekstilni industriji Bosne in Hercegovine in zakaj so njihovi izdelki cenjeni na mednarodnem trgu.


Naročnik oglasne vsebine je Alma Ras.

Ne spreglejte