SiolNET. Novice Novice
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Od "neznanega strica" dobil 950 milijonov evrov

2

termometer

31-letni Sergej Sudev iz Moldavije je svojega bogatega strica videl le dvakrat v življenju, Kljub temu mu je stric v oporoki zapustil 950 milijonov evrov in vse nepremičnine.

»Strica sem našel na internetu leta 1998. Poslal sem mu e-pošto na katero mi je stric odgovoril in me povabil na obisk v Berlin. Pripravil mi je prisrčen sprejem. Kasneje mi je poslal celo nekaj denarja, čeprav ga nisem prosil zanj,« je povedal Sergej.

Sergej, ki poleg študija, opravlja še delo na lokalni radijski postaji, mesečno zasluži 150 evrov.

Odvetniki so mu sporočili veselo novico Stric iz Berlina je zaradi srčne kapi umrl leta 2007, v starosti 56 let. Leto kasneje so Sergeja obiskali odvetniki in mu sporočili, da je poleg velike vsote denarja, nasledil tudi večinski del delnic ene od nemških bank ter postal lastnik vseh stričevih nepremičnin.

Mladi milijonar hit Moldavije Mladi milijonar je postal osrednja tema vseh pogovor v Moldaviji, saj je njegovo bogastvo večje od letnega proračuna cele Moldavije.

»Denar mi je prinesel le probleme. Mnogi me kličejo in prosijo za finančno pomoč, dekleta pa so me dobesedno zasula z vabili,« je še povedal Sergej.

V rojstnem kraju nimajo niti semaforja Moldavija je poleg Kosova najrevnejša evropska država, a Sergejevo mesto Komrat, ki šteje 25.000 prebivalcev, nima niti semaforja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin