Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Aleksander Kolednik

Torek,
12. 2. 2013,
10.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 12. 2. 2013, 10.47

8 let

Obeta se druga slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah in poslovanju

Aleksander Kolednik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Verjamem, da bo letošnji DIGGIT še bolj zanimiv kot lanski in da bo med udeleženci ponovno spoznan kot eden najboljših izobraževalnih dogodkov leta, je prepričan Mitja Jereb iz podjetja TSmedia.

Konferenca DIGGIT, ki bo 5. in 6. junija 2013 v Cankarjevem domu v Ljubljani, bo ponovno širila znanje in izpostavila aktualne trende o digitalnih načinih komuniciranja in poslovanja, sporočajo organizatorji dogodka. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je komunikacijska panoga že intenzivno vstopila v digitalni svet. Naprednejše oblike komuniciranja in poslovnih sistemov tako niso več prestiž, temveč nuja. O tem, kaj je na področju digitalnih komunikacij najbolj aktualno, bodo spregovorili predavatelji druge slovenske konference o digitalnih komunikacijah DIGGIT.

Cilj je dogodek, ki bo še bolj v znamenju deljenja primerov dobrih praks in izobraževanja udeležencev

Marketing magazin in TSmedia sta letos ponovno združila moči in že aktivno pripravljata konferenco. Cilj organizatorjev je, da letos pripravijo dogodek, ki bo še bolj v znamenju deljenja primerov dobrih praks in izobraževanja udeležencev. Lani je bil digitalnim trendom namenjen predvsem vzporedni program, letos pa bo na tem temeljil tudi osrednji program.

2. DIGGIT bo v Ljubljano ponovno pripeljal predstavnike mednarodno priznanih podjetij, ki so vzor uporabe digitalnih komunikacijskih kanalov in naprednih tehnologij. Lani so na DIGGIT-ov govorniški oder stopili predstavniki podjetij, kot so IBM, The Economist, BMW, Amnesty International, OMD International, Social Bakers, Microsoft, in mnogih drugih.

1. DIGGIT, ki je bil 6. in 7. junija 2012 v Cankarjevem domu in je združil konferenco DIGGIT, digitalno igralnico in razstavo DIGGIT Expo ter vzporedni program – hitri tečaj digitalnega komuniciranja – je privabil skoraj 2000 udeležencev. Nič manj obiskan ni bil v virtualnem svetu, saj je popolnoma zavzel družbeno omrežje Twitter.

Jereb: Dogodka nikakor ne gre zamuditi

Mitja Jereb, direktor področja marketinga v podjetju TSmedia, je ob tem poudaril: "Digitalna komunikacija že dolgo ni več spremljevalna aktivnost, ampak tudi v Sloveniji postaja osrednji del vsake načrtovane komunikacije. DIGGIT 2013 bo predstavil primere dobre domače in tuje prakse, načine razmišljanja ter priložnosti, ki zagotavljajo konkurenčnost v današnjem, hitro spreminjajočem digitalnem okolju. Dogodek je namenjen vsem slovenskim podjetjem in posameznikom, ki želijo ohraniti stik z uporabnikom, zato ga nikakor ne gre zamuditi. Verjamem, da bo letošnji DGGIT še bolj zanimiv kot lanski in bo med udeleženci ponovno spoznan kot eden najboljših izobraževalnih dogodkov leta v Sloveniji."

Ne spreglejte