Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Sreda,
1. 7. 2009,
15.42

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 1. 7. 2009, 15.42

6 let, 7 mesecev

Mobitelov Itak Foun – po meri mladih

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Mobitel je predstavil Itak Foun – prvi mobilni telefon lastne blagovne znamke na slovenskem trgu. Mobitel je od samega začetka sodeloval pri razvoju tega telefona in vseh njegovih delov.

Itak Foun - specifikacija

Itak Foun je mladostno drzno oblikovan telefon, na kožo pisan mladini, ki želi biti v trendu z mobilno e-komunikacijo in večpredstavno zabavo.

Mobitelov Itak Foun med drugim omogoča hiter prenos podatkov HSDPA za najbolj zahtevne večpredstavne storitve ter hitro in nemoteno brskanje po svetovnem spletu, uporabo mobilne e-pošte in družbenih omrežij.

Prednastavljen dostop do Facebook-a Mladi bodo gotovo veseli prednastavljenega dostopa do komunikatorja Nimbuzz in mobilnega Facebook-a, saj so družbena omrežja praktično postala neločljivi del vsakdanjika mladih. Itak Foun se ponaša tudi s predvajalnikom MP3, fotoaparatom z ločljivostjo 3,2 milijona pik, možnostjo snemanja videoposnetkov in uporabe videotelefonije in razširitvenim spominskim mestom kakor tudi s povezljivostjo Bluetooth kar omogoča povezovanje z drugimi napravami in tako še več možnosti za večpredstavnostni užitek in zabavo.

Prednastavljena je tudi melodija zvonjenja, in sicer skladba "Gender Changer" skupine NON, ki je kot predskupina nastopila na letošnjem glasbenem spektaklu Itak Džafest s svetovnimi rock zvezdniki The Killers.

Itak Foun krasi izvirna ilustracija

Itak Foun takoj pritegne s podrobno narejeno ilustracijo, ki jo navdihuje ulična motivika - podobno sproščeno porisanim grafitom, kot bi ga uporabnik sam okrasil s kemičnim svinčnikom ali flomastrom. Tudi s tem se Itak Foun približuje mladim in pooseblja njihove vrednote, komunikacijo, zabavo in potrebo po samoizražanju.

Proizvajalec Mobitelovega novinca je podjetje Sagem Wireless, ki je naslednik nekdanjega podjetja Sagem in istoimenske blagovne znamke. Sagem Wireless sicer ne proizvaja več mobilnih telefonov z lastno blagovno znamko, a je zadnje čase po Evropi predstavil še nekaj podobnih odmevnih projektov partnerskega razvoja mobilnih telefonov po naročilu, kot je Itak Foun; omenimo le Hello Kitty in Porsche Design.

Itak Foun je ob sklenitvi/podaljšanju izbranega naročniškega razmerja Itak za 24 mesecev na voljo že za 29 evrov, v redni ponudbi pa je na voljo za 155 evrov.

Mobitel tudi sicer bogati ponudbo mobilnih telefonov in podatkovnih naprav in se želi približati čim večjem številu uporabniških skupin. Te dni so na svoje prišli starejši uporabniki in vsi, ki so veseli preprostih telefonov z velikimi tipkami, ter uporabniki, ki mobilni internet na eni kartici SIM želijo deliti z večjim številom odjemalcev prek brezžične povezave, v kratkem pa bodo tudi najzahtevnejši uporabniki najzmogljivejših telefonov v Mobitelovi ponudbi zasledili privlačno okrepitev.

Ne spreglejte