Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 7. 2024,
9.02

Osveženo pred

2 dneva, 22 ur

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

ugodnosti akcija advertorial noad Keysoff.com računalništvo programska oprema Windows 11

Petek, 5. 7. 2024, 9.02

2 dneva, 22 ur

Keysoffova poletna razprodaja: Doživljenjski originalni Microsoft Office 2021 že za 17 € in Windows 11 že za 11 €

Izjemen popust za nakup bistvene programske opreme

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.
računalnik | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Microsoftovo programsko opremo uporablja več kot milijarda strokovnjakov po vsem svetu. Ljudje vejo, da se lahko zanesejo na Microsoft Office, da jim bo olajšal življenje, pa naj gre za pisanje romanov v Wordu ali organizacijo proračuna v Excelu. Če ste študent, lastnik majhnega podjetja, strokovnjak ali delate od doma, vam bo velika izbira programov in orodij, ki jih najdete v Microsoft Officeu, gotovo prišla prav. Zdaj imate odlično priložnost z najugodnejšo ponudbo Microsoft Officea in Windowsa v Keysoffovi poletni razprodaji.

Takoj zdaj lahko dobite doživljenjski dostop do Microsoft Officea Professional 2021 za 28,99 € (redna cena 299 €) s kodo BP62. Najnovejša različica dobro znanega in priljubljenega paketa programov ponuja zanesljive rešitve in tehnologijo. S to licenco dobite Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access in brezplačno različico Teamsa. Ko opravite nakup, lahko vsak program namestite na en računalnik za vse življenje brez ponavljajočih ali skritih naročnin. Če ne potrebujete najnovejše različice Officea, lahko doživljenjski MS Office 2019 Professional dobite še ugodneje za samo 20,45 € (redna cena 219 €). 

Keysoff | Foto: Keysoff.com Foto: Keysoff.com

62-odstotni popust na Microsoft Office (koda: BP62) 

Najsodobnejši operacijski sistem je eden najboljših načinov, da zagotovite varnost svojega računalnika in imate najboljša orodja za učinkovitejše delo. Z Windowsom 11 Professional boste pripravljeni na dosego vseh svojih ciljev glede produktivnosti in varnosti. Od danes naprej ga na Keysoffu lahko dobite po eni najnižjih cen, ki jih lahko najdete, za samo 13,55 € (redna cena 199 €). Ena najvznemirljivejših lastnosti zadnje posodobitve Windowsa 11 Pro je pomočnik z umetno inteligenco Copilot. Ta pametni program je narejen, da vam pomaga učinkoviteje upravljati z računalnikom in poenostaviti delo in nudi hiter dostop do informacij, ki jih potrebujete. 

ženska, dekle, prenosni računalnik | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

50-odstotni popust na operacijske sisteme Windows (koda: BP50) 

62-odstotni popust na še več Officeov in pakete (koda: BP62) 

Veliki paketi, nepremagljive cene 

50-odstotni popust na še več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50) 

Računalniška orodja (brez kode za popust) 

Keysoff zagotavlja, da so licence, ki jih prodaja, 100-odstotno originalne in brez varnostnih tveganj. Licence, ki jih kupite na Keysoffu, nimajo naročnine, kar pomeni, da so doživljenjske in vam omogočajo neomejen dostop do programov. Operacijski sistem bodo podpirali in posodabljali do konca življenjske dobe. Če imate med namestitvijo ali uporabo kakšna vprašanja, lahko pišete Keysoffovi tehnični podpori, ki vam je na voljo 24 ur na dan. Ponujajo tudi doživljenjske poprodajne storitve, zato jim vedno lahko pišete, če imate vprašanja med uporabo programov. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar in končate posodobitev svojega računalnika.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve
Pišite Keysoffu: service@keysoff.com 

Ne spreglejte