Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

David Kos

Torek,
27. 5. 2014,
6.59

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 27. 5. 2014, 6.59

8 let, 5 mesecev

Policisti izsledili morilca Janeza Žnidarja (video)

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Policija je ponoči na območju Domžal izsledila Janeza Žnidarja, ki je osumljen petkovega umora 37-letne ženske v Zgornjih Jaršah pri Domžalah. 39-letniku so odvzeli prostost.

V bližnji in širši okolici kraja kaznivega dejanja je od petka dalje več deset pripadnikov posebne policijske enote pregledovalo gozdove, zapuščene objekte, težko dostopne kraje in drugo. Teren so pregledovali tudi s pomočjo helikopterja. Že od vsega začetka so bili na delu tudi v Ljubljani, kjer je bil osumljeni večkrat opažen še pred kaznivim dejanjem, so pojasnili na PU Ljubljana. Po poročanju spletnega portala 24ur.com se je osumljenec predal sam oziroma je pričakal policiste. Skrival se je v gozdu v okolici Radomelj in Domžal.

V petek zjutraj okoli 8. ure se je v poslovni stavbi v Jaršah pri Domžalah zgodil umor. Policija je sprva sporočila, da je neznanec ustrelil 37-letno žensko. Kasneje so razpisali iskanje za 39-letnim Janezom Žnidarjem, ki je po navedbah policije brez stalnega bivališča, nazadnje je imel na sebi temnejša oblačila. Tedaj so javnost opozorili, da je nevaren in da je lahko tudi oborožen.

Ne spreglejte