Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 9. 2012,
14.59

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 9. 2012, 14.59

8 let, 5 mesecev

Naftni tat je tokrat ostal praznih rok

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Konec preteklega tedna so šentjurski policisti v nočnih urah pri kraji nafte zalotili 30-letnega Celjana. Pri 46-letniku pa so med hišno preiskavo odkrili več sadik konoplje in kosov orožja.

Celjan je po tem, ko so ga policisti v nočnih urah zalotili pri tatvini nafte v industrijski coni v Šentjurju, skušal zbežati s kraja dogodka, kar mu ni uspelo, so sporočili s Policijske uprave Celje. Ob prijetju je imel sicer ob sebi več pripomočkov za tatvino nafte, in sicer več cevi za točenje goriva ter več plastenk, napolnjenih z ukradeno nafto. Pripomočke in ukradeno gorivo so mu policisti zasegli, za vse storjeno pa ga bodo tudi kazensko ovadili.

V petek pa so šentjurski policisti pri 46-letniku z območja Šentjurja opravili hišno preiskavo, med katero so našli več sadik konoplje, dva kosa predelanega orožja za izstreljevanje malokalibrskih oziroma vojaških nabojev, dušilec zvoka, nekaj delov orožja in približno deset kilogramov smodnika. Šestinštiridesetletnika bodo policisti kazensko ovadili zaradi nedovoljene proizvodnje in prometa z orožjem in zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo drog.

Ne spreglejte