SiolNET.
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na avdicijah za resničnostni šov Bilo je nekoč so se preizkusili tudi nekateri znani obrazi

0

termometer

V nov resničnostni šov Bilo je nekoč se je prijavilo kar nekaj znanih obrazov iz preteklih resničnostnih šovov.

Pred kamere sta si znova želela Sebastijan in Darinka iz Kmetije: Nov začetek ter Nejc in Dolores iz Bara. V finalni krog se ni uvrstil nihče od njih.

Nejc iz resničnostnega šova Bar se je na avdicijo za Bilo je nekoč prijavil zgolj za zabavo. “Takšni šovi so mi že od nekdaj všeč. Sodeloval bi v kakršnem koli, samo da je. V največji meri bi se prijavil zaradi samopromocije, seveda pa je tudi denarna nagrada neka motivacija,” nam je povedal.

Da denar nima nobene vloge pri prijavi na šov pa pravi Sebastijan iz zadnje sezone šova Kmetija: Nov začetek. “Ko sem se prijavil, nisem imel dela, zato se mi je zdel šov odlična priložnost za odganjanje dolgčasa.” Pa bi se znašel v okolju iz 18. stoletja? “Mislim, da bi se. Dandanes preveč gledamo na denar in materialne dobrine, v tistih časih pa so bili pomembnejši medsebojni odnosi. Prav zato mislim, da bo šov zelo zanimiv.”

Da so prijatelji in lepi spomini pomembnejši od denarja, meni tudi Darinka, ki je zaznamovala prvo sezono Kmetije: Nov začetek. “Iz šova sem zares veliko odnesla, pobrala sem se iz čustvenega prepada, zato sem zase zmagovalka. In to se mi zdi najpomembnejše,” je iskreno povedala in dodala, da v novem šovu verjetno ne bi prišla daleč, a da bi bila vesela novih poznanstev in izkušenj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin