SiolNET.
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kmetija: nov začetek – Fakijev zmagoslavni triumf, opravičilo, prijateljstva in grenkoba po končani ljubezenski zvezi

0

termometer

Vse to bi lahko na hitro strnili po vsem videnem in slišanem v resničnostnem šovu Kmetija, nov začetek.

V finalu, v katerem so se "pomerili" Franc in Faki, ki sta tako ali tako veljala za glavna favorita, ter Bruno in Miha je zavezniški stisk rok ob glasovanju dajal vedeti, da med njimi res vlada prijateljska vez, ki so jo večkrat poudarili.

Taktika, ki jih je res zbližala, ali pa prijateljstvo, iz katerega se je rodila taktika, je bil recept, ki je namešal želeno: zmago enega od njih. To je bil Faki, kljub temu da je med šestimi porotniki sedelo kar nekaj takih, ki so zaradi starih zamer resno ogrožali njegovo mesto med finalisti.

Faki, Bruno, Bruno, Faki … tako so nizali porotniki imena dveh od štirih, ki so ju želeli izločiti iz igre. Rezultat neodločeno je prinesel igro metanje podkev, v kateri si je mesto v superfinalu priboril Faki. Od tu dalje so glasovi glasovanja največ prednosti prinesli Francu, v srcu gledalcev se je na drugo stran arene pozicioniral Faki.

Vprašanja in povsem na koncu kurjenje ognja s kresom, nalivanje vode v steklenico z levo roko in lupljenje krompirja so prinesli prednost mlajšemu in spretnejšemu od njiju: Fakiju. S tem pa tudi zmago in 50 evrskih tisočakov.

Vidno utrujeno finalisti so vsem poudarjali predvsem prijateljstvo in pa zaobljubo, da delijo dobiček ne glede na to, kdo od njih bo zmagoslavno končal letošnjo sezono resničnostnega šova Kmetija: nov začetek.

Za vas smo zbrali nekaj utrinkov in misli, ki so jih delili bodisi z vsemi ali so jih zaupali samo za naš medij.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin