Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 8. 2011,
14.26

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 26. 8. 2011, 14.26

3 leta, 11 mesecev

Ko vam zadišijo čevapčiči ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Balkanska kuhinja ima v Sloveniji posebno mesto. Po okusu nam ni tuja, ima delček nostalgije, je sinonim za »gurmanstvo«, kajti misel na čevapčiče in prebranec, kajmak in paprike nam pocedi sline.

Dostava hrane na dom. Ob tem se nekako ne moremo izogniti misli na slastno pizzo. Vendar je v zadnjih letih v Sloveniji možno izbirati raznoliko hrano, najrazličnejših svetovnih kultur. Slovenija, ki kljub svoji majhnosti združuje mediteranski, alpsko-kraški, panonski in celinski svet je izrazito raznolika, kar se kajpak odraža tudi v kulinariki. A balkanska kuhinja ima v Sloveniji prav posebno mesto. Po okusu nam ni tako tuja, ima delček nostalgije, predvsem je pa sinonim za »gurmanstvo«, kajti misel na dobre čevapčiče in prebranec, kajmak in paprike nam dejansko pocedi sline. Prav jedi iz žara so tudi obvezni del ponudbe na vaših piknikih, veselicah in še kje.

Ob današnjem tempu življenja si vsakokrat ne moremo privoščiti lepega žara na oglje, posedanja na vrtu ali v naravi, slastne dobrote z žara pa bi si radi privoščili vsaj enkrat tedensko. V podjetju Portal & M, ki je lastnik blagovne znamke Momogroup ugotavljajo, da kljub zgoraj naštetemu ni prave leskovačke kuhinje za udobno naročilo iz pisarne ali domačega naslanjača ...

Želite da vas kdo razvaja, ko zadišijo jedi iz žara?

S takim sloganom nastopa Momogroup na trgu ponudbe dostave hrane v Ljubljani.

Momogroup bo Ljubljančanom končno ponudil originalne jedi iz žara iz podružnice »Dostava Rio Momo«, ki ima sedež na Slovenski cesti 28. Prav na tem naslovu je včasih domovala Gostilna Rio - legendarna ljubljanska gostilna.

Gostilnica Rio Momo je popolnoma prenovljena v elegantno, vendar domačo gostilno, kjer pripravljajo specialitete srbske kuhinje na pravem oglju.

Poleg specialitet srbske kuhinje, po katerih sicer slovijo poslovalnice Momogroup, se v gostilnici Rio-Momo dobijo tako odlične testenine, solatni krožniki, kot tudi mesne jedi in ribe.

Zaradi velikega povpraševanja po dostavi vrhunske srbske hrane so se v Momogroup odločili za dostavo originalnih srbskih jedi po enakih ali še nižjih cenah, kot so v gostilni. Pri tem poudarjajo kakovost in opozarjajo: pazite se ponaredkov.

NAMIG: V KOLIKOR NAROČITE DOSTAVO IN OMENITE, DA STE PREBRALI NAŠ ČLANEK NA SIOLU, VAM NA CELOTEN NAKUP PRIZNAMO KAR 25 % POPUST!!

Restavracija pri vas doma ali v pisarni; dostava Rio-Momo. www.riomomo.si ali 031 751 751

Ne spreglejte