SiolNET. Dom Vrt in okolica
Vsebino omogoča Lagerhof d.o.o.
  • Messenger
  • Messenger

Ko ženska ostane brez …

Vsebino omogoča Lagerhof d.o.o.

Rešitev za tak primer ima vsem dobro znana Mama Manka. Skoraj se ji je zgodilo, da bi ostala brez.

Brez svojega traktorja, ki je "zaškripal". K sreči ima ažurne in dobre serviserje, ki tako hitro poskrbijo zanjo oziroma njen traktor, da še sama komaj verjame. Zdaj jih roti, naj ji še moža spravijo k sebi.

Mama Manka in mož Karl na snemanju videospota za pesem Da ne spipa, ko zaškripa pred cerkvijo na Slomškovi Ponikvi | Foto: Lagerhof d.o.o. Mama Manka in mož Karl na snemanju videospota za pesem Da ne spipa, ko zaškripa pred cerkvijo na Slomškovi Ponikvi Foto: Lagerhof d.o.o.

Vse skupaj se je zgodilo pred kratkim v videospotu nove pesmi Da ne spipa, ko zaškripa podjetja Lagerhof iz kraja Podplat pri Rogaški Slatini, ki prodaja novo in rabljeno kmetijsko mehanizacijo. Že leta 2021 so z Manko izdali pesem Ponudba je velika, ki je bila vsesplošno zelo dobro sprejeta, med drugim je imela samo na portalu YouTube več kot 750 tisoč ogledov, skupaj s preostalimi spletnimi kanali pa si je videospot ogledalo več kot milijon ljudi.

Tokrat podjetje Lagerhof predstavlja pesem Da ne spipa, ko zaškripa, za katero so v začetku septembra posneli videospot, ki ga lahko vidite spodaj.

Besedilo pesmi je napisal Damjan Pasarič, melodijo in aranžma je prispeval Martin Juhart, pesem je bila posneta v glasbenem studiu Lugoton, pod izdelavo videospota pa se z idejo za scenarij in režijo podpisuje direktor Lagerhofa Nejc Šuc. Za videoprodukcijo je poskrbelo podjetje Pratnemer. Poleg Mame Manke v videospotu opazimo tudi najbolj brezkompromisnega človeka daleč na okrog, to je Vedeževalec Blaž.

Del ekipe, ki je poskrbel za realizacijo videospota. | Foto: Lagerhof d.o.o. Del ekipe, ki je poskrbel za realizacijo videospota. Foto: Lagerhof d.o.o.

Del servisne ekipe Lagerhofa, ki je pomagala Mami Manki. | Foto: Lagerhof d.o.o. Del servisne ekipe Lagerhofa, ki je pomagala Mami Manki. Foto: Lagerhof d.o.o.

Pomoč pri "nalaganju" Mame Manke v koš moža Karla  | Foto: Lagerhof d.o.o. Pomoč pri "nalaganju" Mame Manke v koš moža Karla Foto: Lagerhof d.o.o.

Traktorja LS pri siliranju | Foto: Lagerhof d.o.o. Traktorja LS pri siliranju Foto: Lagerhof d.o.o.

Podjetje Lagerhof je generalni uvoznik ter serviser kmetijske mehanizacije znamk Hofman, Ozdoken in drugih, zastopnik priznanih slovenskih znamk SIP, Uniforest, Robust, Creina … Poleg tega so distributer korejskih traktorjev LS za Slovenijo, Hrvaško in Madžarsko. Skupno ima podjetje v Sloveniji in na Hrvaškem že več kot 30 zaposlenih, poudarek je predvsem na gradnji lastne blagovne znamke Hofman, s katero so prisotni večinoma na avstrijskem in nemškem trgu, v zadnjem letu, ko so svoj delež prodaje v tujino dvignili na več kot 50 odstotkov glede na celotno prodajo, pa so se razširili tudi na slovaški, madžarski in švicarski trg.

Videospot za njihov prvi videospot Ponudba je velika, si lahko ogledate TUKAJ.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin